3D-patsas lapsista

3DSelfie_RyhmäSivu

Jos haluat kokeilla jotain uutta, hanki lapsesta 3D-patsas omaan tai isovanhempien kirjahyllyyn.

Olenkin jo odotellut, että milloin 3D-tulostamista hyödynnetään taviksen elämää liikuttavissa tuotteissa tai palveluissa. Olen kyllä kuullut 3D-tulostamisen mahdollisuuksista esimerkiksi isojen koneiden ja laitteiden mallintamisessa. Mutta aina sitä miettii, että miten se voisi liikuttaa omaa elämää.

Nyt maailmalla yleistyvät ihmisistä teetetyt täysväriset minipatsaat eli 3D selfiet. Kirkkonummella toimiva Qtence Oy on avannut Suomen ensimmäisen 3D selfie -palvelun 3DSelfie.fi:n.

Palvelun kautta voi varata kuvausajan, joko asiakkaan luokse tai toimistolle. Kuvaaminen on täysin maksutonta, eikä se velvoita asiakasta patsaan tilaamiseen. Kuvauksen jälkeen asiakas voi tarkistella mallia verkkokaupassa ja tilata siitä halutessaan erikokoisia patsaita.

Tilaamisen jälkeen tilaus ohjataan tulostuspartnerille, joka tulostaa patsaat hiekkakivestä täysvärisinä. Sen jälkeen patsaat toimitetaan asiakkaalle suoraan kotiovelle. Patsaiden lähtöhinta on 49 euroa.

− 3D selfie -patsaista on tullut todellinen buumi maailmalla. Niillä juhlistetaan syntymäpäiviä, hääparit ikuistavat itsensä ja patsaita teetetään paljon myös lapsista esim. urheiluharrastuksensa parissa. Patsas on loistava lahja ja ikuinen muisto ihmisestä tietyllä ajan hetkellä. Vanhin kuvattavamme on ollut 90-vuotias herrasmies, joka sai patsaan syntymäpäivälahjaksi. Odotamme innolla millaisen vastaanoton palvelu saa Suomessa, Qtence Oy:n toimitusjohtaja Antti Nevalainen sanoo.

1 kommentti

  • Vastaa kesäkuu 13, 2016

    link

    Itsensä voi käydä kuvauttamassa Twindomin studiolla tai ostoskeskukseen sijoitetussa automaattisessa skannauskopissa, joita tosin löytyy toistaiseksi ainoastaan Yhdysvalloista. Patsas toimitetaan postissa tai sen voi käydä noutamassa studiolta.

Kommentoi