Lomavinkki: Angry Birds -puisto Kanarialla

angrybirds2

Gran Canarialle Puerto Ricoon avattiin marraskuussa 2013 maailman suurin Angry Birds -puisto. Valitse hotelli Puerto Ricon laaksosta, niin lasten kanssa pääset kätevästi niin rannalle, leikkipuistoon kuin ostoskeskukseenkin.

Puerto Rico on ihmeellinen paikka: vaikka vähän matkan päässä pilvet peittäisivät taivaan, ne tuntuvat kaikkoavan aina Puerto Ricoa lähestyessä. Olen käynyt kohteessa kolme kertaa ja mielikuva aurinkoisesta Puerto Ricosta on vain vahvistunut.

Moni pitää Kanariaa jo kuluneena lomakohteena. Mutta jos etsii talviaikaan lämmintä ja turvallista rantalomakohdetta, jonne lentää kohtuullisessa ajassa (noin 6 tuntia), niin kylläpä se katse helposti Kanarialle suuntautuu. Ja miksei suuntautuisi. Kun lapset viihtyvät, niin viihtyvät yleensä aikuisetkin. Lapset pääsevät vesileikkeihin ja kaikki on kävelymatkan päässä, jos valitset hotellin oikein.

Hotelleja on laaksossa ja sen rinteillä. Aivan rinteen yläosissa tuulee hieman enemmän ja matka alas rantaan on lapsiperheelle pitkä. Olen asunut tällaisessa rinteen päällä olevassa hotellissa ja laskin rantaan olevan noin 700 rappusta. Taksikyyti on tosin halpaa, Puerto Ricon keskustasta ylös rinteelle (noin 2 km) taksi maksoi noin 3,5 euroa.

Puerto Ricon laaksossa avattiin marraskuussa 2013 iso Angry Birds -puisto. Se sijaitsee melko lähellä Puerto Ricon rantaa ja aivan Puerto Ricon ostoskeskuksen vieressä. Paikan huomaa kyllä ja lasten ilonkiljahdukset kuuluvat välillä matkankin päähän. Huhtikuussa 2014 aikuisen yksittäinen pääsylippu maksoi 15 euroa ja alle 4-vuotiaat pääsivät ilmaiseksi. Puisto on avoinna joka päivä klo 10.00 – 20.30.

Hotelleja on alueella paljon. Omilta reissuiltani kärkeen on kiilannut Marina Suites -niminen hotelli, joka sijaitsee aivan satamassa ja kävelymatkan päässä niin uimarannalta kuin ostoskeskuksestakin. Se tarjosi todella tasokasta asumista, mutta tuolloin mukana ei vielä ollut lapsia, joten hotellin soveltuvuudesta lapsiperheille ei ole omakohtaista kokemusta.

Tässä vielä lisää kuvia Angry Birds -puistosta.

angrybirds1

angrybirds4

angrybirds3

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!