Apua parisuhteen ongelmiin

parisuhdelegot_web_suuri

Silloin tällöin kuulee uutisia siitä, miten eri tahojen tarjoamat perheneuvontapalvelut ovat ruuhkautuneet. Vantaan Myyrmäessä aloitettiin hiljattain parisuhdepäivystys, jonne voi tulla puhumaan aikaa varaamatta. Parisuhdepäivystyksen järjestää Vantaankosken seurakunta ja se toimii kevätkaudella joka toinen keskiviikko klo 17.30 – 19.00. Päivystäjinä on diakoniatyöntekijöitä ja pappeja.

Diakoniapappi Reija Vienola kertoo, että monet perheet ovat lujilla ja kirkon perheneuvonta on ruuhkautunut. Tämän tarpeen pohjalta käynnistettiin parisuhdepäivystys, jonne voi tulla yksin tai kaksin ja isomman tai pienemmän ongelman kanssa. Vastaan otetaan niin avo- kuin aviopareja, nuoria ja vanhoja.

Paikalla on kaksi työntekijää ja huoneeseen voi tulla suoraan sisään, jos ovi on auki. Asiakkaita palvellaan saapumisjärjestyksessä. Vienolan mukaan ajan voi halutessaan sopia myös päivystysajan ulkopuolelle.

Seuraavat päivystysajat ovat 26.3., 9.4., 23.4., 7.5. ja 21.5. Päivystys toimii Myyrmäen kirkon diakoniatoimistossa, jonne sisäänkäynti tapahtuu kirkon D-ovesta junaradan puolelta osoitteessa Uomatie 1, Vantaa. Lisätietoja saa Reija Vienolalta, puh. 050 310 7385.

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!