Hyvä äitienpäivälahja

koru3

Sitä mukaa kun äitinä olemisen vuosia kertyy, alkaa yhä enemmän arvostaa lahjoja, jotka muistuttavat omista lapsista.

Eräs ystäväni kertoi, että hänen vihkisormukseensa lisätään timantti jokaisen lapsen syntymän myötä. Minusta se oli kerrassaan liikuttava ajatus.

Seuraava koruun liittyvä liikuttuminen tapahtui, kun sata vuotta täyttävä kummitätini halusi lahjoittaa pienille lapsilleni kultaiset enkelikaulakorut. Istuimme vanhainkodin terassilla markiisin varjossa uneliaana kesäpäivänä, kun vanhainkodin tutuksi tullut johtaja luovutti korut minulle. Kummitäti istui vieressä pyörätuolissa ja katseli, miten hänen valitsemansa enkelit lähtivät pitkälle matkalle, lasteni elämän pituiselle matkalle. Kummitädin elämä päättyi pian tämän jälkeen, mutta hänen muistonsa elää näissä enkeleissä, juuri kuten hän tarkoittikin.

Äitienpäivänä sitä haluaisi antaa jotain merkityksellistä. Kun eksyin netissä parille koruja myyvälle sivustolle, ihastuin muutamien korujen ideaan. Koruihin voi kaivertaa lasten nimet. Laitan tähän kuvia koruista, jotka miellyttivät eniten itseäni.

koru1

Tästä hopeisesta korusta on saatavilla myös sydämen muotoinen versio. Koruun voi valita haluamansa värisen kristallin.

koru2

Tämän lapsennäköisillä riipuksilla varustetun korun saa myös kultaisena.

koru4

Vaihtoehtona on myös rannekoru, johon saa haluamansa määrän sydämiä. Nämä kaikki korut olivat Samaskorun verkkokaupasta. Itselleni valitsisin ehkä jonkun näistä koruista.

Mutta sitten jouduin Facebook-markkinoinnin uhriksi, kun mietin lahjaa lasten mummolle. Ja onneksi jouduin, sillä lahjapulmani ratkesi. Päädyin tähän:

koru5

Tästä Juntuskorujen Elämänpuu-korusta saa siis korvakorut ja riipuksen ja minä päädyin riipukseen. Hintaan kuuluu 6 ”hedelmää” (lisääkin saa) ja minä valitsin niihin isoäidin omien lasten ja lastenlasten nimet. Sitten vain odottamaan, että mummo saa korun ja voi pitää lapset ja lapsenlapset siten aina ihan lähellään.

1 kommentti

  • Vastaa toukokuu 25, 2016

    Link

    Autostereot, paituli vai hemmotteluhoito – mika on paras ja pahin aitienpaivalahja? – Perhe – Ilta-Sanomat

Kommentoi