Hyvän palvelun hotelli

pääkuva

Radisson Blu Plaza on hotelli, jossa yöpyessä tulee ongelma: nukkua vai valvoa. Olosuhteet ovat nimittäin molempiin mitä parhaimmat.

Vuonna 2012 uudistetun helsinkiläisen Radisson Blu Plaza -hotellin sijainti on ihanteellinen. Rautatieasema on aukion toisella reunalla, Kansallisteatteri ja Casino Helsinki aivan vieressä. Helsinki sykkii siis aivan hotellin ympärillä.

Pidän todella paljon hotellin uudesta ilmeestä. Siitä huokuu laatu, mutta samalla kaikkialla on aavistus bling blingiä. Juuri sitä, mitä ruuhkavuosissa elämäänsä kaipaa.

Otin yhden yön irtioton arjesta yöpymällä hotellissa pikkujouluaikaan. Heti puhelimitse tehdystä varauksesta alkaen kiinnitin huomiota erinomaiseen palveluun. Virkailijan sitä kysyessä tulin tehneeksi pöytävarauksen hotellin ravintolaan jo varausvaiheessa. Ja onneksi tein, sillä illalliskokemus Ravintola Kitzensissä oli vierailun parasta antia.

Service Manager Juha tarjoili sellaisen illallisen ja sellaisella asenteella, etten ole hetkeen vastaavaa nähnyt. Tässä makupala pääruoasta ja jälkiruoasta.

pääruoka

jälkiruoka

Ja jos sattuu tulemaan teräviä ajatuksia kesken liikelounaan, muistiinpanopaperikin on lähellä…

servetti

Ennen illallista kiertelin hotellissa katsomassa paikkoja muutenkin. Ravintola Kitzensin parvella on todella viihtyisä lounge, jonne on sisäänpääsy ainoastaan business- ja suite-huoneissa yöpyville. Huonehintaan kuuluu kylmiä ja kuumia virvokkeita.

lounge1

lounge2

Parvelta avautui näkymä alas, missä valmisteltiin yksityistilaisuutta. Kyseessä oli erään firman pikkujoulut.

juhlatila1

Tässä kuva hotellin baarista, Bar 7 Blingsistä. Kristallikruunut kuuluvat asiaan!

baari3

Ja baarista puheenollen: hotellilla on tapana yllättää joka päivä yksi yöpyjä pienellä yllätyksellä. Yllätys sattui tuona päivänä minun kohdalleni ja se oli kaksi drinkkilippua tähän baariin. Ajatelkaa; miten loistava pieni tapa luoda hyvää mieltä asiakkaille. Eikä vaadi paljon panostusta. Hotellissa on vain nähty vaivaa tällaisten pienten asioiden miettimiseen.

liput

Eihän tuolta meinannut malttaa lähteä nukkumaan ollenkaan. Ja kun meni nukkumaan, ei olisi halunnut nousta. Olen kyllä huomannut saman jo muissakin suomalaisissa Radisson-hotelleissa: sängyt ja tyynyt ovat uskomattoman mukavat. Haluaisin itsellenikin samanlaisen untuvatyynyn.

Kuvat eivät oikein anna oikeutta huoneille, mutta tässä pari kuvaa standard-huoneesta, jossa yövyin. Tilaa on hyvin.

huone1

huone2

Myös kylpyhuone marmorikuvioineen on minun makuuni. Ainoa huono puoli siellä oli se, että laskutilaa tavaroille on yllättävän vähän.

kylppäri1

Pienet yllätykset jatkuivat aamulla. Kesken aamupalan tarjoilija toi nimittäin pöytään herkullisen marjashotin. Vitamiinipommin, kuten hän taisi sanoa.

Aamupalalla oli myönnettävä, että ruokapuoli on tässä hotellissa todella kunnossa. Aamupalatarjoilut oli katettu esille poikkeuksellisen kauniisti ja houkuttelevasti. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin:

aamiainen1

aamiainen2

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!