Hyvät housut koululaiselle

paksut farkut2

Tiedättekö tilanteen: ulkona alkaa olla jo viileää, mutta pieni koululainen haluaa kulkea ohuissa farkkulegginsseissä tai collegehousuissa. Ulkoiluhousuja ei ehdi tai jaksa tai kehtaa vetää niiden päälle välitunnilla.

Äitinä sitä painottaa puolestaan käytännöllisyyttä. Varsinkin kun tietää, mikä rumba ja sählinki arkeen syntyy, kun täytyy järjestellä sairaspoissaolopäiviä. 😉

Olen yrittänyt ujuttaa farkkujen alle sukkahousuja. Ne tuntuvat ihoa myötäilevien farkkujen alla kuulemma kurjilta. Ostin ohuet legginssit, jotka tuntuivat jo hieman paremmilta.

Mutta tänään koitti onnenpotku. Törmäsin kaupassa farkkuihin, joissa on fleecevuori!

paksut farkut1

Aivan loistava keksintö! Tyttökin oli innoissaan, kun saa vapautuksen sukkahousuista (ainakin toistaiseksi). Ostin Name it -merkkiset farkut Klaukkalan Viiri-kauppakeskuksen Cara Fashion -liikkeestä. Nämä ovat Bina leggarit ja hinta on 29,95 euroa. Suosittelen siis, jos haluat lapselle lämmintä päälle ja itsellesi mielenrauhaa syksyn koleuteen 🙂

2 kommenttia

  • Vastaa lokakuu 21, 2014

    Marika

    Kiitos vinkistä! Löysin nämä farkut Jumbon Name It -liikkeestä ja neiti Nirppanokka hyväksyi ne jalkaansa heti ensikokeilulla.

  • Vastaa lokakuu 22, 2014

    Piia

    Hienoa, että vinkistä oli hyötyä 🙂

Kommentoi