Tarjoiluastia pitää ruoan viileänä

magisso1

Uudenlaiset tarjoiluastiat kastellaan kylmässä vedessä, minkä jälkeen ne pitävät ruoan tai juoman viileänä muutaman tunnin. Kätevää esimerkiksi juhlatarjoilujen yhteydessä.

Magisso on mielenkiintoinen brändi. Olen seurannut sen tuotelanseerauksia jo usean vuoden ajan yksinkertaisesti siitä syystä, että uutuuksissa on aina ideaa. Suunnittelijat ovat ajatelleet asioita uudesta näkökulmasta ja tulevat siten kehitelleeksi tuotteita, jotka todella helpottavat arkea. Olen ostanut niitä usein lahjaksi, sillä ne tuskin jäävät hyllyyn pölyyntymään juuri käytännöllisyytensä ansiosta. Myös tulossa oleva keraamisten tarjoiluastioiden tuoteperhe sopii vallan hyvin myös lahjaksi.

magisso2

Terrakotasta valmistettuja tarjoiluastioita kastellaan pari minuuttia kylmässä vedessä, jolloin huokoinen ulkopinta imee itseensä vettä ja pitää sen ansiosta ruoan tai juoman viileänä 2−4 tuntia.

Sain Magissolta testattavaksi tuotesarjan minikarahvin (4 dl). Se soveltuu esimerkiksi kermanekaksi tai salaatinkastikkeen tarjoiluun. Viilensin sitä muutaman minuutin kylmässä vedessä ja se tosiaan piti karahvissa olevan veden viileänä useita tunteja.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että tarjoiluastioiden kylkeen voi kirjoittaa tai piirtää liiduilla. Mikä ihana ominaisuus varsinkin lapsiperheessä! Koululaisesta olisi varmaan hauskaa ottaa jääkaapista kulho, jossa on valmiina välipala ja sen kyljessä jokin äidin jättämä, mukava viesti.

Tämä Natural Cooling Ceramics -sarja on palkittu Global Innovation Award- ja Fennia Prize -palkinnoilla. Syksyllä 2013 lanseerattiin muutama tuote, mutta varsinainen tarjoiluastiasto tulee elokuussa tavarataloihin sekä hyvinvarustettuihin design- ja lahjaliikkeisiin pääkaupunkiseudulla.

magisso3

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!