Kokemuksia pukeutumisneuvonnasta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitäisi löytää uusia työvaatteita. Lasten kanssa vaateostoksilla olo on aikamoista kaaosta, enkä jaksaisi käyttää vähäistä vapaa-aikaani sopivien vaatekokonaisuuksien metsästämiseen. Siksi päätin testata Your Facen pukeutumisneuvontaa.

Your Facessa pukeutumisneuvonta kulkee stailauksen nimellä ja on maksutonta. Jokaisessa liikkeessä on koulutuksen saanut stailaaja, jolle voi varata ajan. Valitsin Your Facen, koska siellä myytävien vaatteiden tyyli tuntuu olevan lähellä sitä, mitä haen työvaatetukselta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eli tällaista klassista, enimmäkseen yksiväristä bisnestyyliä.

Homma alkoi niin, että täytin stailauspalvelun kyselylomakkeen ja lähetin sen sähköpostitse stailaaja Eva Kosuselle. Kyselylomake oli muuten harvinaisen perusteellinen. Kuuden sivun verran kartoitettiin mieltymyksiäni ja tavoitteitani sekä luotiin stailaajalle kuvaa minusta ja tyylistäni. Kerroin myös mm. silmien värin sekä rusketunko helposti ja lähetin pari kuvaa itsestäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun menin Your Facen Jumbon liikkeeseen Vantaalle sovittamaan vaatteita, Eva kävi ensimmäisenä läpi värikarttani. Hämmästyin sitä, miten hän oli heti löytänyt oman väripalettini. Mutta paras fiilis tuli, kun näin rekin, johon oli koottu juuri minua varten valittuja vaatteita.

Siis aivan aikuisten oikeesti, voiko tämä olla totta! Kerrankin samassa rekissä näyttää olevan vain minun kokoani olevia vaatteita! Ei koon etsiskelyä ja säntäilyä sovituskopin ja vaateosaston välillä. Miten huojentavaa.

Ja samaan syssyyn tulvahti ilo: miten ihania vaatteita! Hetken päästä ymmärsin, että ilo ja ihanuuden tunne syntyi siitä, että vaatteet olivat juuri sen värisiä ja tyylisiä kuin mitä itselleni valitsisinkin. Tässä tuli hyvin esiin se, että stailaaja oli tehnyt minusta etukäteen väri- ja vartaloanalyysin ja vaatteet oli valittu sen perusteella.

Olin niin innostunut, että unohdin ottaa kuvia koko vaaterekillisestä 🙂

Sitten alkoi sovitus. Eva tarjoili minulle asuja kokonaisuus kerrallaan ja näytti, miten eri osia voi yhdistellä. Joissakin kohdin tarkennettiin kokoa, hylättiin jokin vaatekappale tai kokeiltiin vielä jotain ekstraa ennakkoon valitun setin ulkopuolelta. Olin mahdollisimman rehellinen mielipiteissäni, jotta pääsisimme haluttuun lopputulokseen.

Sain vinkkejä asukokonaisuuksien viimeistelyyn ja mukaani oman väripalettini sekä ohjeita juuri minun vartalotyypilleni.

Kokemus oli todella positiivinen: tämä on loistava esimerkki palvelusta, joka todella säästää ruuhkavuosia elävien aikaa ja vaivaa.

1 kommentti

  • Vastaa lokakuu 24, 2014

    Sari

    kuullostaapa ihanalta kokemukselta, heti aikaa tilaamaan stailaajalle…

Kommentoi