Lepopanta auttaa nukkumaan liikennevälineessä

lepopanta1

Tunnetko tilanteen: yrität nukkua autossa, mutta heräät, kun pää retkahtaa eteen tai sivulle. Suomalaisfirma kehitti lepopannan, joka pitää pään paikallaan.

Tuotteen nimi on Relax ALLY 3-in-1 Lepopanta ja sen idea on kiinnittää pää penkkiin kiinni ergonomisessa asennossa, niin että kannattelevat niskahartialihakset voidaan rentouttaa. Lepopanta auttaa nukkumaan istuma-asennossa ilman pään retkahtelua ja ehkäisee näin paitsi unen keskeytymistä, myös syntyviä kipuja.

Pakettiin kuuluu myös silmäsuojukset ja korvatulpat, joilla ympäristön häiritsevää valoa ja ääntä voi yrittää torjua. Näitä voi käyttää jokaista erikseen tai kaikkia yhdessä. Mukana tulee myös pieni kantopussi.

lepopanta3

Lepopantaa on myyty kuluttajille yli 20:een maahan ja se on hiljattain herättänyt paljon huomiota kansainvälisissä jättimedioissa (mm. Forbes, Entrepreneur, Daily Mail, The Telegraph ja USA today). Mediat uutisoivat innovaatiosta, jolla on potentiaalia lopettaa matkustamisen ikiaikainen painajainen ja muuttaa maailmaa.

Aikuisten lepopanta on jo myynnissä, mutta lapsethan tarvitsisivat oman versionsa, uskoo nimimerkki ”yrittänyt tukea pitkällä automatkalla lapsen päätä turvaistuimen niskatukeen äitiyspakkauksen vaippaharsolla”…

Mutta lepo vaan, sillä lepopannan valmistajan verkkokaupan tiedot lupaavat lasten mallin olevan kehitteillä.

Aikuisten lepopannan voi ostaa Relax ALLYn verkkokaupasta.

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!