Löytö: Holiday Club Saimaa

terassi2

Nyt tuli käytyä paikassa, jonne mennään varmaan toisenkin kerran. Ihan vaan siksi, että täällä voi tehdä paljon muutakin kuin lillua uima-altaassa.

Kuten luistella, hohtokeilata, käydä kuntosalilla, vilistää suuressa Angry Birds -sisäleikkipuistossa, pelata padelia kattoterassilla, kokeilla tennistä, mennä golfaamaan, SUP-lautailla, pelata pingistä tai biljardia, hiihtää, luistella, harrastaa ryhmäliikuntaa… nyt  jo ihan hengästyttää.

Paikka on Holiday Club Saimaa, missä on useita eri majoittumisvaihtoehtoja. Ja kun ensimmäisenä tulee tietysti mieleen, että tuonne lasten kanssa, niin tässä uutinen: toimii muuten kahdestaankin.

Lomakompleksissa on vain aikuisille suunnattu Castle-hotelli, jonka huoneet on piristävä poikkeus tavanomaisesta hotellihuoneesta. Sänky, tyyny ja peitto olivat taivaalliset. Parasta oli huoneen tunnelma. Se toi ripauksen luksusta arkeen.

hotellihuone

hotellihuone2

hotellihuone3

Huoneen lisäksi toinen kohokohta tällä lomalla oli Le Biff -ravintola.

ravintola1

kukka

Meille sattui reissun aikana lämpimät ja aurinkoiset säät ja illallisella ravintolan terassilla tuntui kuin olisi ollut Etelä-Euroopassa. Ruoka oli myös todella hyvää, tässä esimerkki alkupaloista.

ravintola2

Ravintoloita oli toki muitakin, kuten tämä Sporttibaari O’Learys. Sen ruoka ei kuitenkaan vetänyt vertoja Le Biffin ruoalle.

ravintola3

Kylpylämaailmaan en päässyt kuvaamaan, mutta siellä huomiota kiinnitti erityisesti allasalueen keskuspiazza suihkulähteineen ja värivaloineen. Musiikilla säestetty vesi ja valoshow on kokemisen arvoinen elämys.

Ja täällä perheen pienimmätkin nauttivat saunomisesta. Lasten iglun muotoisessa saunassa on sama lämpötila kuin kauniina kesäpäivänä ulkona ja telkkarista tulee piirrettyjä.

Maksamalla erikseen vähän ekstraa pääsee aikuiseen makuun olevaan saunamaailmaan.

Hotellissa on kirjasto, jonne voi mennä istuskelemaan ja lueskelemaan…

kirjasto1

… ja ottaa vaikka omat juomat mukaan. Viilennyskaappi ja lasit löytyy kirjastosta.

kirjasto2

Kuumana kesäpäivänä oli aika hauskaa pyörähtää jääkaukalon reunalla viilentymässä.

jää

Ja Angry Birds -puisto on tosiaan ihan vieressä.

angrybirds

Hotellin alakerrassa on tilat, jonne voi jättää lapsen hetkeksi hoitoon.

lastenhoito

 

Hotellin terassilla riitti kokoa.

terassi

Ja näihin Saimaan maisemiin on hyvä päättää. Tämä ranta on aivan vieressä.

ranta

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!