Maja on lapsen oma soppi

camillan maja1

Majan rakentamisessa täytyy olla jotain lapsen syvimpiä tuntoja koskettavaa, sillä majoja rakentavat lähes poikkeuksetta kaikki lapset. Millaisia majoja teillä rakennetaan? Lähetä kuva ja osallistut kosmetiikkapaketin arvontaan.

Maja voi olla sisälle tyynyistä, peitoista ja tuoleista kyhätty viritelmä tai ulos laudoista rakennettu piilopirtti.

Itse rakensin aikoinaan isän avustuksella maalaistalon pihapiiriin, joen rantaan, laudoista ison majan. Muistaakseni lattialla oli matto ja sisään mahtui huonekalujakin. Aika monta Aku Ankkaa taisi tuossa majassa tulla kaverin kanssa luettua.

Nyt omat lapseni rakentavat majoja sohvan taakse, pöydän alle, sänkyjen väliin. Kun kavereita tulee kylään, maja on yleensä takuuvarma suosikkileikki. Kiehtookohan siinä se, että maja on lapsen oma piilopaikka, jonne aikuinen ei yleensä pääse tai ainakaan halua mielellään ahtautua?

Näissä kuvissa on kummityttöni Camillan maja.

camillan maja2

Tässä maja vielä kuvattuna julkisivun puolelta… huomaa, että majalla on oma postilaatikko ja sadesuoja.

Millaisia majoja teillä rakennetaan, sisään tai ulos? Nappaa kuva majasta ja lähetä se osoitteeseen info(ät)ruuhkavuodet.fi. Julkaisen kuvia tämän kirjoituksen yhteydessä. Kaikkien majakuvan 31.8.2014 mennessä lähettäneiden kesken arvon pienen kosmetiikkapaketin.

Kosmetiikkapaketti lähtee 2-vuotiaan Siljan äidille. Paljon onnea!

 

sinin maja

Yllä on 7-vuotiaan Sinin maja.

Anssin maja

Tässä puolestaan 5-vuotiaan Anssin maja.

Siljan maja

Tässä 2-vuotiaan Siljan näkemys majasta.

 

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!