Pitkät ripset ilman pidennystä

ripsivari1

Kokeilin ripsiväriä, jossa ripsiin lisätään värin lisäksi pidentäviä Lash Extender II -kuituja. Lopputuloksen luvataan olevan ripsienpidennyksen kaltainen.

Kokeilin vuosi sitten ripsienpidennystä (lue postaus täältä) ja tulin siihen tulokseen, että se ei ehkä ole minun juttuni. Siitä huolimatta kaipaan edelleen silloin tällöin silmämeikkiin lisää syvyyttä ja säihkettä.

Sen verran lisää tehoa pidennys silloin vuosi sitten kuitenkin toi, että sen jälkeen en ole oikein osannut enää olla pelkän ripsivärin voimin, vaan jouduin luomivärikoukkuun. Tuntuu, että eiväthän ne silmät muuten erotu ollenkaan.

Sen vuoksi kiinnostuin, kun näin uutisen Lash Extender II -kuiduista. Homma menee niin, että ripsiin harjataan ensin tavalliseen tapaan ripsiväriä, sitten pienenpieniä kuituja ja sitten taas kerros ripsiväriä lukitsemaan kuidut ripsiin kiinni.

ripsivari2

Kuitujen parina on Divaderme Fiber Wings II -maskara, mutta myös oma ripsiväri siis käy kuitujen kanssa. Minä kokeilin tuota Fiber Wings II -maskaraa, kun ajattelin, että siten saan sen tuloksen, jota valmistaja on ajatellut.

Kuidut näyttivät hassuilta. Ne olivat ehkä 4-5 millimetrin pituisia ja näytti kuin olisi harjannut ripsiin pieniä untuvatukkoja. Ensimmäisellä kerralla laitoin vain yhden kerroksen. Jos haluaa näyttävämmät ripset, niin sitten vain toistetaan työvaiheet: eli ripsiväri – kuidut – ripsiväri (kuidut kiinnitetään aina ripsivärillä).

Toisella kerralla laitoin kaksi kierrosta. Ja kyllä, voin aidosti sanoa, että tulos oli vähintään yhtä tehokas kuin vuoden takainen ripsienpidennykseni!

Tässäkin hommassa oli valitettavasti miinuksensa. Se oli se, että valitettavasti kuituja tippui silmän alle ja siellä oli sitten tuollaisia muutaman millimetrin pätkiä poskilla, kun tarkasti katsoi. Testasin kestävyyttä käymällä kävelyllä raikkaassa syysilmassa (ei siis kuitenkaan mikään hikilenkki) ja toisen kerran ihan vain olemalla sisällä. Molemmissa tapauksissa pätkiä oli tippunut kasvojen iholle. En tiedä teinkö jotain väärin laittamisvaiheessa (tein kyllä ihan ohjeen mukaan), mutta ainakin minun kohdallani näin kävi.

Sekä kuituputkilon että ripsivärin ovh-hinta on 39 euroa ja niitä saa IDHairin myymälöistä ja verkkokaupasta.

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!