Pysäköintipaikka lentokentältä

Helsinki_Parking_Drive_in_5

Nyt voi esimerkiksi lomamatkalle lähtiessä varata parkkipaikan etukäteen Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Varaus onnistuu myös tabletilla tai matkapuhelimella.

Kaikki jotka ovat joskus sulloneet perheen matkatavaroineen autoon ja lähteneet lentäen lomalle, tietävät miten taivaallista on, jos kokonaisuuden roudaaminen aina lähtöselvitykseen saakka onnistuu ilman että hiki valuu jo lähtöterminaalin ovella.

Lentoasemalla on aika paljon parkkipaikkoja, mutta jos haluaa varmistaa tietyn paikan, se onnistuu nyt etukäteen. Finavia on avannut uuden verkkopalvelun, jonka kautta matkustaja voi varata parkkipaikan lentoaseman pysäköintialueilta P1, P3 ja P4a ja P4b. Varausjärjestelmässä on mukana kaikkiaan 7 000 pysäköintipaikkaa lentoaseman 10 000 asiakaspaikasta

Palvelu on tietysti kätevä milloin vain, mutta erityisesti lomasesonkeina, jolloin on paljon väkeä liikenteessä.

Näin online-varaus toimii

Kun varaus on tehty ja pysäköinti maksettu netissä, asiakas saa sähköpostiinsa ja matkapuhelimeensa QR-koodin. Sillä pääsee ajamaan sisään pysäköintialueelle.

Matkan jälkeen parkkialueelta ajetaan ulos syöttämällä parkkilippu puomilaitteeseen.

Palveluun pääsee Finavian verkkosivuilta tai suoralla nettiosoitteella https://pysakointi.helsinki-vantaa.fi. Myös Helsinki-Vantaan älypuhelinsovelluksista pääsee varaamaan parkkipaikan lentoasemalta.

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!