Sutta ja sekundaa

kumihanska3

Miksi tuntuu, että vähän väliä pettyy kuluttajana johonkin tuotteeseen. Tai tarkemmin sanoen tuotteen laatuun.

Asia alkoi harmittaa minua keskellä lauantaipäivää. Huonoja kokemuksia on kertynyt vähitellen, mutta tänään tuli se liian mones kerta.

Tartuin viikkosiivouksen merkeissä moppiin, vedin uudet Rainbow-talouskäsineet käteeni, moppasin 15−20 minuuttia, totesin käsien hanskojen sisällä olevan epämiellyttävän kosteat (taasko ne vuotaa!), vedin hanskat kädestäni ja – yäk – käsiin tarttui hanskojen sisäpinnalta valkoisia palleroita.

Hanskat olivat käytössä ensimmäistä kertaa. Vettä ei päässyt sisään.

kumihanska1

Aikaisemmin tällä viikolla päiväkodin tädit huomauttivat, että tytön lenkkarin tarrat eivät pysy kiinni. Joo ei niin, mutta ostin nämä Vikingin lenkkarit vasta keväällä ja kun kesällä ei näin lämpimiä varsilenkkareita tullut käytettyä, käyttöaikaan nähden tarrojen pitäisi kyllä pysyä vielä kiinni. Mutta ei.

viking_kenkä

Jokin aika sitten ostin Tarjoustalosta Fazerin suklaalevyn. Säästelin sitä ja eräänä väsyttävän päivän väsähtäneenä iltana, kun lapset oli saatu nukkumaan, hipsin suklaalevyn luo. Avasin sen, mutta suklaa oli aivan harmaa, vaikka parasta ennen -päiväys vasta teki tuloaan. Arvelin, ettei suklaa siitä pilalla ollut, mutta ulkonäkö oli sen verran arveluttava, ettei tehnyt mieli enää syödä sitä. Fazerille kyllä pisteet siitä, että he hoitavat reklamaatiot hyvin. Kuten silloin, kun ruisleivästä löytyi pala rautalankaa. Onneksi pala sattui miehen leipään, eikä silloin 1-vuotiaan lapsen leipään.

Lasten haalareiden jalkalenkit olivat taannoin vain huono vitsi – ne tuntuivat katkeilevan hyvin pian käytön aloittamisen jälkeen. Nyt laatu on onneksi parantunut tai on tullut ostettua laadukasta merkkiä.

Mutta jotta ei menisi ihan valittamiseksi, niin tässä yksi mielestäni hyvä tuote.

liedenpuhdistusaine

On tullut kokeilua useita keraamisen liesitason puhdistamiseen tarkoitettuja aineita. Tämä Dr. Beckmannin puhdistusaine on niistä ehdottomasti paras. Irrottaa hyvin lian, mutta aineesta ei jää ”vaahtoa”, johon tarvitaan monta pyyhkimiskierrosta.

Jos haluat jakaa omia kokemuksiasi aiheeseen liittyen, niin kommentoi tähän alle.

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!