Testissä Exuviance-kasvohoito

hoitola

Kokeilin Exuviance Luxus -kasvohoitoa. Tähän hoitoon kannattaa mennä työviikon päätteeksi.

Myönnän: kasvohoidoissa tulee käytyä aivan liian harvoin. Suorastaan häpeällisen harvoin. Mutta niinhän se varmaan monella muullakin ruuhkavuosissa menee.

Minua vähän jännitti mennä uudenlaiseen kasvohoitoon, sillä ihoni on niin herkkä, etten koskaan tiedä miten se reagoi mihinkin. Olen vuosien aikana löytänyt tietyn ripsivärin ja tietyn, herkille silmille tarkoitetun silmämeikinpuhdistusaineen, jotka eivät aiheuta ongelmia.

Olen myös jämähtänyt tiettyihin voiteisiin ja olen hitusen epäluuloinen uusia tuotteita kohtaan. Kaiken lisäksi silmäluomiin ilmestyi punoitusta juuri muutamia päiviä ennen kasvohoitoa. Näistä lähtökohdista menin perjantaina työviikon päätteeksi Vantaan Flamingossa sijaitsevan Kitty Cat Beauty Centerin Exuviance Luxus -kasvohoitoon. Tässä yhteydessä on hyvä mainita, että minut kutsuttiin kokeilemaan kasvohoitoa maksutta. Tekstiini se ei kuitenkaan vaikuta; kerron rehellisen mielipiteeni kokemuksesta.

hoitohuoneen-tuotteet

Hoito alkoi alkupuhdistuksella ja ihoanalyysilla. Hoito tehtiin ja tuotteet valittiin herkän ja normaalin ihon mukaan. Kasvohoitajani Kati kertoi AHA-hapoista, joita on käytetty Exuviance-tuotteissa.

Mieleen muistui, että olen joskus kauan sitten kokeillut AHA-happoa sisältävää tuotetta ja mielikuvani on, että se ei sopinut iholleni. Kati kuitenkin kertoi, että Exuviance on kehittänyt uuden sukupolven PHA-hapot, jotka eivät ärsytä ihoa, mutta kosteuttavat voimakkaasti ja toimivat antioksidantteina.

kati

Puheessa vilahteli myös muita termejä, kuten NeoGlukosamiini. Se on Exuviance-tuotteissa käytettävä ainesosa, joka ehkäisee ihon vanhenemista, lisää ihon kosteutta, häivyttää uurteita ja ryppyjä, normalisoi ihon kuoriutumista ja tasoittaa ihon sävyä. Muun muassa.

Aloin rentoutua, kun ensimmäiset työvaiheet menivät hyvin ja ihoni ei ärsyyntynytkään hoidoista. Se tuntui todella huojentavalta. Kun osasin rentoutua, sen jälkeen kaikki olikin yhtä nirvanaa.

Seurasi häkellyttävän hassu happinaamio, joka kupli – siis todellakin kupli – iholla. Hihittelin sisäisesti, sillä tuntui kuin joku puhaltaisi saippuakuplia kasvoistani.

Jossain siinä saippuakuplaunen keskellä minulle tehtiin myös hieronta ja se oli se hetki, joka kaikkien ruuhkavuosissa tallaavien äitien pitäisi saada kokea työviikon jälkeen. Uskomaton täydellisen rentoutumisen hetki, jollaista harvoin kokee. Rauhallinen tunnelma, sopivaa taustamusiikkia, kroppa lepää ihanan pehmeän, valkoisen peiton alla. Se peitto muuten näkyy tässä alla olevassa kuvassa, jonka nappasin ennen hoitoa.

hoitohuone

Olisin tullut tähän hoitoon lähes pelkästään tämän hetken takia, niin ihanalta se tuntui niska-hartiaseudulla, vaikka hoidon tehnyt Kati ei taida olla edes hieroja.

No joo, kyllähän siinä jossain välissä sitten tehtiin vähän myös mekaanista puhdistusta, mutta se ei tuntunut niin pahalta kuin muistelin. Vaikka kyllä jonkin verran sattuikin.

Naamion ja silmänympärysnaamion aikana sai valita vielä käsihieronnan tai päähieronnan. Valitsin jälkimmäisen. Lopuksi laitettiin vielä ihotyypin mukaiset voiteet.

Ja tulokset. Ensimmäinen ilon aihe oli se, että mistään ei kirvellyt! Tuotteet siis sopivat iholleni. Toinen havainto oli se, että kuivuus oli tiessään.

Suurin yllätys oli peilistä katsoessa se, että ne silmäluomien punaiset läntit eivät suinkaan olleet ärsyyntyneet, vaan hävinneet kokonaan. Sitä en kyllä olisi etukäteen uskonut. Ilmeisesti kyse oli siis ihon kuivuudesta.

Sain mukaan testerikokoisia tuotteita. Pieni yksityiskohta siihen liittyen: yövoiteessa on aivan ihana, mieto tuoksu.

näytteet

Kasvohoitoillan jälkeen ainoa miinus oli se, että iholla oli hieman tahmea fiilis. Se toistui myös, kun kokeilin päivä- ja yövoidetta kotona myöhemmin. Sen jälkeen tuo tunne alkoi kadota. En tiedä opinko laittamaan voidetta vähemmän vai mitä tapahtui, mutta nyt kun kasvohoidosta on kulunut viikko, en huomaa tuollaista tunnetta enää. Nyt vallitsevana olotilana on ilo siitä, että iho tuntuu ja todella myös näyttää paremmin kosteutetulta.

Jos joku on kiinnostunut lukemaan lisää näistä tuotteista, niin huomasin, että lisätietoa löytyy täältä Exuviance-sivustolta.

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!