Tiistai on lihapullapäivä

lihapullat

Ikea tarjoaa lapsille tiistaisin ilmaisen aterian. Sadepäiviin kaipaa vaihtelua, joten pistäydyimme syömään, leikkimään ja ostoksille. Poimin samalla muutamia tuliaisvinkkejä kesävierailuja varten.

Kesäloma on vasta alussa, mutta tuli jo sellainen tunne, että haluaisin ulkoistaa ruoanlaiton jollekulle. Niinpä suuntasimme Ikeaan. Lapset syövät hyvällä ruokahalulla Ikean lihapullia ja tiistaisin ne sattuvat kaiken lisäksi olemaan lapsille ilmaisia. Lapset halusivat pistäytyä leikkimään paikan leikkihuoneeseen, jolloin kävin poimimassa muutamia lahjavinkkejä kesän vierailuja varten.

pyyhkeet

Olen käyttänyt Ikean Fräjen-pyyhkeitä ja todennut ne hinta-laatusuhteeltaan hyviksi. Pyyhkeitä ei ole koskaan liikaa, joten niistä saa hyvän tuliaisen vaikka tuttavien kesämökille. Värivaihtoehtoja on runsaasti. Esimerkiksi 50 cm x 100 cm -kokoinen pyyhe maksaa 3,99 euroa ja 30 x 50 cm 1,99 euroa.

matot

Kylpyhuoneen matot noudattelevat samaa väriskaalaa, joten miksei yhdistäisi settiin myös maton. Se on kätevä heittää pyykkikoneeseen samalla kun vaihtaa pyyhkeet, ja pian on taas puhdas, pehmeä ja imukykyinen matto jalkojen alla. Näihin olen ollut todella tyytyväinen. 50 x 80 cm:n maton normaalihinta on 5,99 euroa.

koululaiselle

Vihkoja, tarralappuja ja muuta toimistotarviketta on myyty Ikeassa nyt jonkin aikaa. Niistä saa hyvän tuliaissetin vaikka koululaiselle.

lasit

Laseja voi viedä esimerkiksi nuoren uuteen kotiin ja käyvät ne toki muissakin tilanteissa. Laseja on erilaisia, mutta poimin kuvaan tällaisen kesäisen kuviolasin, joka miellytti näin kesäfiiliksessä omaa silmääni. Yhden lasin hinta on 0,99 euroa.

eväsrasia

Tämä söpö eväsrasia käy erinomaisesti pienelle kerholaiselle. Sen hinta on 1,99 euroa. Myynnissä on myös samantyylisiä nokkamukeja.

teinille tai mökille

Peili, jonka toinen puoli suurentaa, sopii meikkauksesta innostuneelle teinille tai miksei myös mökin pukuhuoneeseen. Hinta on 7,99 euroa.

kakkukupu

Innokkaalle leipojalle tai henkilölle, jolla on juhlia tiedossa, sopii lahjaksi tämä kannellinen kakkukupu. Se juhlistaa hienosti tarjoilupöytää. Hinta on 12,99 euroa.

leluosasto

Lopuksi vielä maistiaisia leluosastolta….

prinsessahuone

…  ja jälkiruoaksi vaaleanpunainen prinsessahuone, jonne moni pikkutyttö kirmasi huokaillen.

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!