Treffeille puolison kanssa

kymppipäivä

Uudelta Kymppipäivä-sivustolta löytyy ideoita, jos ei keksi mitä treffeillä tekisi.

Sivusto sai alkunsa espoolaisen pariskunnan Sanna-Maarit Yliselän ja Jani Vaittisen omasta tarpeesta. He tapasivat noin viisi vuotta sitten ja alkoivat ensimmäisen kuukauden seurustelun jälkeen miettiä, että tapaamispäivää eli kuun kymmenettä päivää, voisi juhlistaa jollakin tavalla.

He päättivät, että joka kuukauden kymmenes päivä mennään treffeille. Treffien sisältö suunniteltaisiin pääsääntöisesti vuorotellen. Sanna-Maarit sanoo, että ellei tällaista treffikäytäntöä olisi, käynti lähimarketissa olisi helposti ainoa yhteinen aika. Kuulostaako tutulta? 🙂

Kun Sanna-Maarit ja Jani toteuttivat kuukausitreffejään, tuttavat alkoivat pyytää että he jakaisivat treffi-ideoita blogissa. Vähitellen syntyi idea perustaa Kymppipäivä-sivusto, josta jokainen voi käydä hakemassa ideoita. Sanna-Maarit on nyt äitiyslomalla, joten tämä tuntui sopivalta hetkeltä perustaa sivusto.

Kymppipäivä-sivustolla tekemiset on ryhmitelty teemoittain: on vinkkejä romanttiseen illalliseen, liikunnallisiin aktiviteetteihin ja − mikä on monelle lapsiperheelle tärkeää – pikkurahalla toteutettavia vinkkejä. Lisäksi joka kuukausi tarjolle tulee ”kuukauden vinkki”.

kymppipäivä2

Sanna-Mari kertoi sivuston julkaisemisen yhteydessä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, että mieleen ovat jääneet mm. sellaiset treffit, jolloin he ovat lähteneet Janin kanssa Espoon saaristoon ja istuneet kuohuviiniä siemaillen rantakallioilla.

Katselin sivuston tarjontaa ja uutena ideana siellä tuli vastaan ainakin yövierailu majakkasaarelle ja elokuvailta kotona niin, että pukeudutte elokuvan teeman mukaisesti. Tämähän voisi olla hauska idea: miten tuunaat vaatekaapin sisällöstä elokuvaan sopivat vetimet?

Itse tuntuu, että mielikuvitukseni on aika rikas keksimään itsekin treffi-ideoita. Sen sijaan tulen varmaan vilkuilemaan tapahtumakalenteria, jonne jokainen voi ilmoittaa tarkoitukseen sopivia tapahtumia eli sellaisia, jonne voisi mennä toisen puoliskon kanssa.

Lisäksi yksi sivuston mielenkiintoisinta antia ovat vierailevat bloggaajat. Ensimmäinen kirjoitus on Anna Perholta ja lisäksi sivustolle kirjoittaa jatkossa myös mm. Laura Paloheimo.

Odotan kovasti myös sitä, millaisia houkutuksia sivuston Tarjoukset-osio tulee sisältämään. Ainakin itse käytän mielelläni kaikenlaisia ”kaksi yhden hinnalla” -etuja.

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!