Uusi talkshow ruuhkavuosia eläville

marjahintikka1

Ylellä alkaa Marja Hintikka Live -niminen talkshow, joka nostaa esiin jokaiselle ruuhkavuosia eläville tuttuja teemoja: univelat, kasvatus, työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen, seksi…

Jo on aikakin, että ruuhkavuosissa rämpivien asiat nostetaan esiin. Aikamoinen pataljoona meitä äitiä ja isiä tuolla arkisin vaeltaa, tai paremminkin lentää matalalentoa, ja yrittää selviytyä kaikista rooleistaan. Eikä aina muista, että se on varmaan samanlaista muillakin.

Luulen myös, että ohjelma tuo katsojille eräänlaisen peilin, niin että sitä huomaa äkkiä nauravansa itselleen 🙂

Ohjelman nettisivuilla kerrotaan, että keskusteluun nostetaan perheitä kiristäviä teemoja: pilaavatko lapset seksielämän, kuitataanko univelat vasta kuolemassa tai kuka oikeasti saa lapset kuriin ja nuhteeseen ymmärtämällä ja hymistelemällä.

Talkshow mainostaa olevansa ruuhkavuosissa elävien taukopaikka. Mitäs jos lähdettäisiin testaamaan tätä taukopaikkaa? Ohjelman tuottaja nimittäin lähestyi minua ja kysyi, löytyisikö meistä innokasta porukkaa studioyleisöön.

Kuvaukset järjestetään maanantai-iltaisin Helsingissä Pasilan studiotalolla klo 20.30 – 22.00. Kokeillaan, saisimmeko tarpeeksi kiinnostuneita vaikkapa ma 16.11.2015 klo 20.30 alkaviin kuvauksiin. Jos olisit siis kiinnostunut lähtemään mukaan studioyleisöön, laita sähköpostia 27.10. mennessä: info@ruuhkavuodet.fi.

Ensimmäinen suora ohjelma esitetään Yle TV2:ssa ma 12.10. klo 21.

1 kommentti

  • Vastaa lokakuu 12, 2015

    mervi råman

    Messissä ollaan!

Kommentoi