Vauvakirja, jota voi täyttää verkossa

kidmemo1

Kidmemo on vauvakirja, jonka täyttämiseen voivat verkossa osallistua myös kummit ja isovanhemmat. Uutuutena on mahdollisuus täyttää kirjaa myös iPhonen kautta.

Kidmemo on kuvitusta myöten suomalainen tuote. Vauvakirja syntyi Kidmemon perustajan Jenni Lahden omien lasten ollessa vielä pieniä ja uraäidin kaivatessa käytännöllistä tapaa pitää kirjaa varhaisista lapsuusmuistoista. Vauvakirjan kirjoittaminen ei huku arkisiin askareisiin, sillä Kidmemo muistuttaa kuukausittain sähköpostilla kirjan tekijöitä palaamaan kirjan pariin.

kidmemo2

Kirjan tekoon voi kutsua lapsen kummit, sedät, mummit sekä muut tärkeät ystävät, mikä takaa valtavan määrän muistoja yksiin kansiin kirjattuna. Valokuvat voi lisätä suoraan tietokoneelta ja puhelimesta kirjan sivuille.

kidmemo3

kidmemo5

Kirja kootaan verkossa ja valmis kirja tilataan kovakantisena kotiin. Vauvakirja keskittyy lapsen ensimmäiseen vuoteen, mutta Kidmemolta löytyy myös Taapero-kirja myöhempien lapsuusmuistojen tallentamiseen. Vauvakirja on 40-sivuinen ja sitä voi koota omassa tahdissa Kidmemon nettisivuilla.

Valmis vauvakirja on hyvä lahjaidea vaikka isovanhemmille ja Kidmemo-lahjakortti sopii lahjaksi vastasyntyneiden vanhemmille. Lahjakortteja myydään kirjakaupoissa. Kirja on saatavilla myös englanniksi ja ruotsiksi.

Valmiin kirjan hinta on 39,90 euroa, ja sen kokoamisen voi aloittaa kuka tahansa ilmaiseksi Kidmemon nettisivuilla tai iPhonen kautta.

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!