Vinkki parisuhteen hoitamiseen

cafe

Ammattilaiset kehottavat aina hoitamaan parisuhdetta. Mutta miten parisuhdetta hoidetaan? Tapasin naisen, joka oli löytänyt miehensä kanssa yhden tavan.

Tapa on varsin yksinkertainen: pariskunta menee joka toinen viikko aamukahville Helsingin keskustaan. Kesällä aamukahvipaikka on Kauppatori, talven pakkasilla joku viihtyisä kahvila. Tapa vaatii viitseliäisyyttä, sillä pari asuu pääkaupunkiseudun kehyskunnassa, vaikka liikkuu tosin työn merkeissä paljon Helsingissä.

Päivä on aina sama viikonpäivä ja he pitävät sovitusta ajankohdasta kiinni. Kuuntelin ihaillen, miten tuttavani kieltäytyi kohteliaasti tuohon aamuun osuneesta työmenosta. Kun kerran on miehen kanssa sovittu. Kuinka moni meistä tekee samoin? Miehen kanssa sovittua menoahan on niin helppo siirtää.

Tämä pari on nostanut parisuhteensa tärkeysjärjestyksessä kärkipäähän. Tärkeysjärjestyksen pitäminen vaatii kiireisessä arjessa kanttia, mutta voin vain kuvitella, miten paljon energiaa se antaa päivään. Ja puolisolle tunteen siitä, että hän on tärkeä.

Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!