Pyykkikorin pohjalla

Pyykkikorin pohjalla
Kuva: Charles Deluvio

Teksti Jutta

Asiat, jotka ilahduttavat arjessamme:

Se, ettei tarvitse mennä fyysisesti jättimäiseen hypermarkettiin hikoilemaan kilometrin mittaisen kauppalistan kanssa, vaan voi tehdä kauppatilauksen paituli päällä sohvalla makoillen. Seuraavana päivänä soi ovikello ja oven takana hikoilee kuljetuspalvelun työntekijä nokkakärryjen, kymmenen pahvilaatikon ja neljän vaippasäkin kanssa. Onneksi asumme hissittömän kerrostalon toisessa kerroksessa, emmekä korkeammalla.

Uudella lattiapesurilla lattioiden peseminen. Hankimme pitkän harkinnan jälkeen järeän lattiapesurin, joka jo ensimmäisellä testikerralla teki vaikutuksen! Likavesisäiliön vesi oli mustaakin mustempaa ja rasvaista. Lattiamme ei muistuttanut enää autenttista baarin lattiaa kolmelta aamuyöllä, johon kengät liimautuu kiinni niin lujaa, että ei pääse ikinä narikkaan asti.

Sellaisen harrastuksen löytäminen, johon meillä on mahdollisuus osallistua. Muskarit, vauvajumpat ja taaperosirkukset jäivät meiltä välistä, koska niihin vaaditaan yhtä monta aikuista mukaan kuin on lastakin ilmoittatunut. Bc Nokian perhekoripallo oli pelastuksemme, ja näin ollen lastemme lajivalinta tehtiin kypsässä yhden  vuoden ja kahdeksan kuukauden iässä. Isä järjesteli työvuoronsa niin, että pääsimme koko perheenä harrastamaan, ja seura järjesti ihanan junioripelaajan avuksemme. Isän ollessa töissä, mummu, kummitädit ja veljenpoika ovat rientäneet lisäkäsiksi.

Kun pyykkikorin pohja näkyy. Harvassa on sellaiset päivät, mutta tietäjät tietää!

Jonkun tarvittavan asian löytäminen edullisesti. Löysimme uudet toppahaalarit vain 40 eurolla kappaleelta. Uusissa turvaistuimissa olisi tehnyt mieli valita huomattavasti edullisempi malli, mutta onneksi asiantunteva myyjä tyrmäsi idean välittömästi. Vähemmän maksava malli olisi ollut hyvä, mutta olisimme kilorajojen täyttyessä olleet hetken päästä taas ostamassa kolmea uutta penkkiä.

Puolison huomioiminen. Mikään ei ole parempaa, kuin hiippailla puhtaaseen, puolison siivoamaan keittiöön, lasten mentyä yöunille.


Ruuhkavuodet suosittelee

Jutta

Synnytin kolme lasta neljään ja puoleen minuuttiin - mikä sinun erityistaitosi on? Olen 29-vuotias Jutta ja tuon esiin ihan "tavallista" lapsiperhearkea ihan "tavallisessa" kolmoslapsiperheessä. Luotsaamme arkea sulka päässä 220 senttiä pitkän aviopuolisoni kanssa huumorin ja rakkauden voimin.