Vau, mitä vaippakakkuja!

Kuva: FLOUFFY

Vaippakakut ovat olleet suosittuja tulevan vanhemman lahjoja jo monia vuosia. Emme kuitenkaan koskaan lakkaa ihastelemasta sitä, miten taitaviksi jotkut ovat niiden tekemisessä tulleet. Katso, millaisia ovat nuo vauvajuhlien kruunut!

Vaippakakut koostetaan yleensä niin, että irtonaiset vaipat kääritään rullalle, ja ne pinotaan kerroksittain. Kerroksien ulkopintaan kiinnitetään lisäksi tarvikkeita, joita tulevan vanhemman ajatellaan tarvitsevan vauvansa hoidossa. Tässä kakussa kaikki tarvikkeet on piilotettu vaippakakun sisään, jolloin ulkoasu pysyy simppelinä ja sitä on voitu koristella esimerkiksi kauniilla kukilla ja lehdillä. Suloinen pupupehmo kruunaa kakun!

Näet videon hyväksymällä evästeet: statistics, marketing

Yksi suosituimmista lastenjuhlateemoista viime vuosina on ollut selkeästi metsä- ja eläinpainotteinen. Tässä vaippakakussa perinteinen kakun koontitapa näkyy hyvin, mutta eläinhahmo, kävyt, havut ja lehtiköynnökset antavat kakulle ripauksen satua!

Näet videon hyväksymällä evästeet: statistics, marketing

Voi sen näinkin tehdä! Tämä erilainen vaippakakku on koottu koriin, johon on kiinnitetty isot ilmapallot koristeeksi. Vaippojen lisäksi koriin on koottu harsoja, ensiastioita sekä ruokalappu. Jo on näyttävää!

Näet videon hyväksymällä evästeet: statistics, marketing

Potkumopoksi naamioitu vaippakku? Toimii! Vaippakakun ei tarvitse olla yhtään perinteisen kakun muotoinen. Sen on oivaltanut tämän vaippakakun taituroinut Vaippakakku.

Näet videon hyväksymällä evästeet: statistics, marketing

Artikkeli julkaistu ensimmäisen kerran 12.12.2020. Muokattu 18.7.2022.

1 kommentti

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.