Näitä käytettyjä lahjoja lapsiperheet hamuavat – löytyykö kotoasi?

Näitä käytettyjä lahjoja lapsiperheet hamuavat – löytyykö kotoasi?
Kuva: Kira auf der Heide

Erityisesti tietyt lelut ovat joulun alla haussa suositussa vertaiskauppapalvelu Tori.fi:ssä. Nyt nämä lelut ja pelit kannattaa laittaa myyntiin!

Tori.fi:n vertaiskauppatuntija Laura Kuusela kertoo, että sesongit vaikuttavat vahvasti, joten tuotteiden oikea-aikainen myyminen on tärkeää.

– Tuotteita kannattaa laittaa myyntiin hieman ennen varsinaisen sesongin alkamista. Vertaiskaupassa tuotteiden etsiminen alkaa aina aikaisemmin kuin niin sanotussa uuden tavaran kaupassa. Mitä aikaisemmin ennen sesonkia vertaiskaupassa on tuotteita tarjolla, sen parempi mahdollisuus on saada se kaupaksi, Kuusela kertoo.

On hyvin tavallista, että ostohousut jalassa oleva kuluttaja etsii ensimmäisenä tuotetta juuri vertaiskaupan puolelta.

– Tietystä tuotteesta haaveilu, sen etsiminen ja hintojen vertailu aloitetaan usein vertaiskaupasta. Yhä useamman tuotteen ostopolku alkaa vertaiskaupasta ja siirtyy vasta sen jälkeen uuden tavaran kauppaan.

Joululahjojen hankkiminen käy nyt kuumana, joten vielä ei ole liian myöhäistä laittaa omia turhiksi käyneitä leluja ja pelejä myyntiin seuraaville niistä haaveileville. Täällä hetkellä etsityimpiä joululahjoja Tori.fi:ssä Kuuselan mukaan ovat:

Haetuimmat joululahja TOP 5:
  1. Playstation 4
  2. Playstation 5
  3. Nintendo Switch -pelit
  4. Schleich-eläinhahmot
  5. Littlest Pet Shop -hahmot

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä: is.fi

Ruuhkavuodet toimitus