Lempäälän Ideaparkin valtava piparkakkutalokaupunki on satumainen näky – katso kuvat!

Lempäälän Ideaparkin valtava piparkakkutalokaupunki on satumainen näky – katso kuvat!

Kuvat: Ruuhkavuosien toimitus

Poikkeuksellisen vuoden takia perinteisen piparkakkutalokaupungin ja jättipukin ovat asiakkaiden sijaan taituroineet Tredun Kangasalan toimipisteen kondiittoriopiskelijat. Talot ja pukki ovat olleet erityisesti lapsiperheiden kohokohta kauppakeskuksessa asioidessa.

Ruuhkavuodet toimitti piparkakkutalojen joukkoon myös oman talonsa, jonne keräsimme lukijoiltamme erityisiä joulutoiveitaan. Monet toivoivat valkeaa joulua tai lisää tunteja vuorokautaan, mutta myös poikkeusaikojen päättyminen näkyi toiveissa selkeästi. Näin toiveet sujahtivat piparkakkutalon sisään!

Ruuhkavuosien piparkakkutalo rakennettiin toimituksen sekä 3- ja 5-vuotiaiden lasten voimin.

Piparkakkutalokaupungin ehdit näkemään paikan päällä aina 6.1.2021 asti.

Kaupallinen yhteistyö: Ideaparki Lempäälä

Ruuhkavuodet toimitus