Sirkkaset rentouttaa ja tuudittaa lapsesi uneen – kokeile nyt joulun ajan ilmaiseksi

Sirkkaset rentouttaa ja tuudittaa lapsesi uneen – kokeile nyt joulun ajan ilmaiseksi
Kuva: Vieno

Suomalainen Vieno on tehnyt rentoutumisen helpoksi. Vienon Sirkkaset -satu on oiva apuväline pienten lasten rentouttamiseen ja jopa nukahtamisen apuvälineeksi.

Ruuhkavuosien toimitus testasi Vienon Sirkkaset -satua (kesto hieman yli 10 minuuttia) 5-vuotiaan tytön kanssa. Normaalien iltatoimien jälkeen lapsi meni omaan sänkyynsä ja sai vierelleen puhelimen, josta satu soi. Puhelimessa ei ollut päällä valoja, ja se sijoitettiin lapsesta vain kuunteluetäisyydelle. Lapsi kuunteli rentoutusta ja nukahti muitta mutkitta satua kuunnellessaan. Seuraavana iltana lapsi pyysi jälleen saada nukahtaa sadun kuuntelemiseen.

Vieno tarjoaa nyt joulun ajaksi lapsiperheille Sirkkasten jouluaiheisen rentoutuksen ilmaiseksi. Joulurentoutuksen avulla pienten energiatasoja voi saada madallettua. Lapsen kuunnellessa voit samalla auttaa lasta rentoutumaan esimerkiksi painelemalla kevyesti hänen selkäänsä, pohkeita, käsivarsia ja silitellä hiuksia.

Kuuntele Sirkkaset joulurentoutus täältä: https://listen.vieno.fi/

Ruuhkavuodet toimitus