Mikael Gabriel julkaisi lapsensa nimen: “Elämäni suurin saavutus”

Mikael Gabriel julkaisi lapsensa nimen: “Elämäni suurin saavutus”
Kuva: Omar Lopez

Räppäri Mikael Gabriel sai lapsen puolisonsa Triana Iglesiaksen kanssa uudenvuoden aattona. Nyt hän paljastaa pienen lapsensa nimen Instagramissaan.

Gabrielin pieni tyttö on saanut nimekseen Uma Aliénor. Muita tunnettuja Uma-nimisiä henkilöitä ovat kirjailija Uma (Ulla-Maija) Aaltonen sekä näytteliä Uma Thurman. Sekä Mikael että Triana ovat julkaiseet hellyttävän ensikuvan isän ja tyttären lepohetkestä sosiaalisen median kanavissaan.

Mikael vietti joulua viimeisillään olevan puolisonsa kanssa Helsingissä. Tuolloin Triana kertoi Instagramissaan jo malttamattomana odottavansa pienen lapsen saapumista pariskunnan käsivarsille. Pari on seurustellut kesästä 2015 lähtien ja he kihlautuivat uudenvuodenaattona 2016.

Uma on Suomessa vielä erittäin harvinainen nimi. Digi- ja väestöviraston mukaan Uma-nimisiä naisia ja miehiä on yhteensä alle 134. Gabrielin ja Iglesiaksen tyttären toinen nimi Aliénor taas on hyvin omalaatuinen ja se juontaa nimestä Eleonor. Aliénor-nimisiä on Suomessa vain alle 25.


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus