Näyttelijä Emma Stone odottaa lasta

Näyttelijä Emma Stone odottaa lasta
Wichita (Emma Stone) Columbia Picturesin elokuvassa ZOMBIELAND: DOUBLE TAP.

Lapsi on näyttelijälle ensimmäinen yhdessä miehensä, Saturday Night Live-kirjoittajan Dave McCaryn kanssa.

Emma Stone ei itse ole kommentoinut raskausuutista, mutta lähde paljasti E! Newsille ilouutisen. Stone on näytellyt suosituissa elokuvissa, kuten La La Land ja Zombieland.

Viime syyskuussa People vahvisti, että näyttelijä ja kirjailija olivat menneet naimisiin, mutta seremonian yksityiskohdista ei tiedetty enempää. Häät pidettiin lähes vuoden kuluttua siitä, kun pari ilmoitti kihlauksestaan.

Joulukuussa 2019 pari teki suuren paljastuksen kihloista jakamalla onnentäyteisen kuvan Emman häikäisevästä kihlasormuksesta ja sydänemojista Instagramissa. Siitä lähtien pari on poistunut parrasvaloista ja elänyt hiljaiseloa. Tuon jälkeen Dave ei ole julkaissut somessaan mitään liittyen tuoreeseen tulevaan vaimoonsa tai hääsuunnitelmiin, kuten ei Emmakaan.

Katso alta kohtauksia näyttelijättären elokuvista.

Nyt pariskunta valmistautuu pienokaisensa saapumiseen. Emma on kertonut aiemmin, että vaikka hän ei ole koskaan nähnyt itseään naisena, joka haaveilee häistä tai vauvoista, ikääntyminen on saanut häntä muuttamaan mieltänsä.

“Näkemykseni lapsista on muuttunut vanhetessani. En ole koskaan hoitanut esimerkiksi muiden lapsia. Teini-ikäisenä ajattelin, että en koskaan menisi naimisiin, eikä minulla koskaan olisi lapsia”, Stone kertoi Elle -lehdelle. “Ja sitten tulin vanhemmaksi ja ajattelin, että haluankin todella mennä naimisiin ja saada lapsia.”

Kun Stonen ja McCaryn perhe kasvaa, on epäselvää, miten vanhemmuuden vastuut ja velvollisuudet jaetaan. Jos Emma päättää palata töihin pandemian jälkeen, hänellä on siihen täysi tuki mieheltään. People-lehden mukaan MacCary haluaa epäitsekkäästi olla tukemassa vaimonsa menestystä.

Ruuhkavuodet toimitus