Rita Niemi paljastaa: “Tätä et tiennyt minusta”

Rita Niemi paljastaa: “Tätä et tiennyt minusta”
Ritan ja Akin voi nähdä Nelosen ohjelmassa Tankkaustarinat kaudella 1. Kuva: Nelonen

Rita Niemi on julkisuudessakin tunnettu fysioterapeutti ja personal trainer, joka esiintyi viimeksi Tankkaustarinoita -ohjelmassa Nelosella miehensä Aki Mannisen kanssa. Rita paljastaa Instagramissaan olevansa melko herkkä.

Rita julkaisi Instagramissaan kuvan koirastaan Putinista, jonka poismenoa hän itkee jo etukäteen. Häntä harmittaa myös oman lapsensa Donnan puolesta, joka joutuu luopumaan koirasta todennäköisesti jo pienenä. Katso alta suloinen kuva Ritasta, Akista ja heidän Amerikanbullterrieristään.

Rita ja Aki on totuttu näkemään energisinä, hyvinvoivina ja pirteinä yksilöinä mediassa, sekä heidän parisuhteensa vaikuttaa ulkoisesti olevan hyvässä jamassa. Rita kuitenkin avaa somessansa, että kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää.

-Mekin käydään – kaikesta positiivisuudesta huolimatta – läpi ikäviä ja paskoja juttuja elämässämme. Paskan määrä on kai aina vakio, kertoo Rita toisessa julkaisussaan.

-Mun aviomies maalaili tänään seinälleen, että 2020 on ollut paska vuosi.

Mä tiedän mitä hän tarkoittaa, mutta välttis ulkomaailma ei. Se ei aina näy tällaisilta peruspositiivisilta mitä tässä käydään läpi. Vuosi on antanut paljon hyvääkin mutta on ollut sellaista sontaa, jota ei nähty tulevan, summaa Rita.

Rita ja Aki tulivat alunperin suomalaisille tutuksi Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella. Ohjelmassa pariskunnat viedään paratiisisaarelle kolmeksi viikoksi testaamaan parisuhteensa kestoa, luottamusta ja tahtoa pysyä yhdessä viettelysten keskellä.

Rita ja Aki ovat olleet mukana monessa muussakin televisio-ohjelmassa: Rita Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa, sekä yhdessä pariskuntana Gladiaattorit -ohjelmassa sekä Tankkaustarinoita -ohjelmassa. Tankkaustarinoita -jaksossa Rita vierailee Akin kanssa Porin ABC:lla pyöristyneen vatsansa kanssa. Vuonna 2019 he saivat esikoisensa Donnan.

Ruuhkavuodet toimitus