Suosittu Supernanny Pia Penttala palaa perheiden avuksi – Koronatilanne näkyy vanhempien uupumuksessa

Suosittu Supernanny Pia Penttala palaa perheiden avuksi – Koronatilanne näkyy vanhempien uupumuksessa
Kuva: MTV3

Supernanny Suomi pohjautuu brittisarjaan, jossa kasvatusalan ammattilainen auttaa lapsiperheitä arjen haasteissa. Suomen oma Supernanny Pia Penttala auttaa ja ohjaa perheitä helmikuussa jo kolmannella tuotantokaudella.

Kolmannella tuotantokaudella Penttala opastaa uusien perheiden lisäksi myös kahta jo ensimmäiseltä tuotantokaudelta tuttua perhettä, joille on muodostunut uusia haasteita. Erityisesti koronatilanne näkyy vanhempien tilanteessa.

“Tämä kolmas kausi on ollut selkeästi vanhempien suunnasta avoimempi. Heidän uupumus eri haasteiden kohdissa on tullut koronatilanteen vuoksi esiin vahvemmin”, sanoo Penttala.

Penttala kertoo myös, että perheet haluavat vilpittömästi saada tilanteensa muuttuvan parempaan.

“Perheet ovat ottaneet minut luottavaisesti vastaan, ja odotus siitä, että annan heille tilanteita korjaavia työkaluja on vahva”, jatkaa Penttala.

Kolmannella kaudella teemat keskittyvät muun muassa yksinhuoltajuuteen, parisuhteeseen, vanhempien uupumukseen ja ruuhkavuosiarkeen.

Ensimmäisessä jaksossa ruuhkavuosia elävässä perheessä käydään liian lyhyillä yöunilla ja kireällä pinnalla. Perheenäiti on jäänyt yksin kolmen tyttönsä kanssa, joista yksi on esikoululainen, toinen väsymätön sählääjä ja kolmas öisin hereillä kukkuva. Äidin uupumus on käsinkosketeltavaa. Miten Pia pelastaa tilanteen?

Pia Penttalalla on kattava kokemus ja koulutus. Hän on toiminut lastensuojelun työntekijänä yli 20 vuotta sekä lastensuojeluyksiköiden toimitusjohtajana sekä yrittäjänä yli 10 vuotta. Penttala on toiminut myös työnohjaajana sekä kouluttajana yli 10 vuotta. Lisäksi hänellä on ylemmän erityistason psykoterapeutin sekä psykoterapian maisterin koulutukset.

Katso kolmannen kauden ohjelmatraileri alta:

Aiheesta tiedotti: MTV3


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus