Vuoden parhaat hetket helposti kansiin

Vuoden parhaat hetket helposti kansiin

Kaupallinen yhteistyö: Ifolor

Vuosi 2020 oli monella tapaa ainulaatuinen, mikäli näin maltillinen luonnehdinta sallitaan. Etätöiden ja erilaisten rajoitusten takia perheet viettivät varmasti ennätysmäärän aikaa yhdessä, mutta toisaalta vierailut esimerkiksi isovanhempien luona vähenivät.

Näin poikkeusaikoina onkin pitänyt opetella pitämään yhteyksiä yllä valokuvien ja videopuhelujen avulla. Muistoksi melko erityislaatuisesta vuodesta sopiikin hyvin esimerkiksi parhaiden hetkien painaminen pieneksi kirjaseksi, etenkin jos isovanhemmille on luontevampaa selata valokuvia printtimuodossa. Halutessaan voi kerätä kuvia vaikka koko suvun kuluneesta vuodesta samojen kansien väliin painettavaksi.

Kuva: ifolor

Kirjasen kasaaminen käy tarvittaessa todella helposti ja nopeasti. Ifolor tarjoaa hommaan valmiin sovelluksen, jonka avulla puhelimen syövereihin uponneet kuvat saa sommiteltua sivupohjiin. Minimivaatimuksena 20-sivuiselle kirjaselle on 21 kuvaa, joista yksi on kansikuva. Toki jos materiaalia on kertynyt runsaammin, kirjasesta saa lihotettua halutessaan jopa 100-sivuisen.

Kuva: ifolor

Ifolorin suunnitteluohjelman ehkä paras puoli on kuitenkin se, ettei tarvitse ymmärtää resoluutioista tai pikseleistä mitään, vaan sovellus ilmoittaa kuvanlaadun ja -koon riittävyydestä. Mikäli jokin kuva on merkitty laadultaan heikoksi, ilmoitukseen voi reagoida joko etsimällä samasta aiheesta paremman kuvan tai vaihtoehtoisesti yhdistää 2-3 kuvaa kollaasiksi. Tällä kikalla saa mahdutettua mukaan myös enemmän muistoja.

Kuva: ifolor

Kun valmis teos on viety ostokoriin, sen voi halutessaan postittaa suoraan lahjansaajalle valmiiksi paketoituna.

Jos pidät enemmän askartelusta, voit tallettaa kuvamuistot talteen scrapbookin-menetelmällä, lue lisää: Muistot talteen skräppäämällä


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus