Onko vauvalla koliikkia, sinulla raskausturvotusta tai työperäistä selkäsärkyä – Auttaisiko osteopatia? Kysy ammattilaiselta!

Onko vauvalla koliikkia,  sinulla raskausturvotusta tai työperäistä selkäsärkyä – Auttaisiko osteopatia? Kysy ammattilaiselta!
Kuva: Pixabay

Teksti Jonna Sjögren

Onko vauvallasi vatsanväänteitä tai peräti koliikkia? Kärsitkö raskausajan turvotuksesta tai palaudutko juuri synnytyksestä? Selkäsärky ja migreeni haittaavat työntekoa, ja säryt häiritsevät jo yöuniakin. Olisikohan osteopatiasta sinulle apua – ja mitä se oikeastaan on?

Osteopaatti on kehon asiantuntija, joka on erikoistunut erilaisten kipu- ja häiriötilojen ennaltaehkäisyyn ja hoitamiseen. Osteopatiasta voi olla apua myös muihin kehon toiminnallisiin oireisiin liittyen esimerkiksi hengitykseen tai ruuansulatukseen.

Hoidoissa osteopaatti käyttää työkaluinaan muunmuassa erilaisia pehmyskudostekniikoita tai esimerkiksi nivelten mobilisaatio- ja manipulaatiotekniikoita. Osteopaatti on nimikesuojattu Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattihenkilö. Ikärajoja vastaanoton asiakaskunnassa ei ole, vaan kaikki ovat tervetulleita vauvasta vaariin.

Oletko kuullut osteopatiasta, mutta joku asia on jäänyt askarruttamaan? Haluaisitko johonkin asiaan ensin varmuuden, ennenkuin rohkaistut hakeutumaan vastaanotolle? Tai onko sinulla kenties jokin pieni ennakkoluulo asiaa kohtaan? Nyt voit kysyä kauttamme sinua askarruttavasta asiasta!

Lähetä kysymyksesi meille alla olevasta linkistä. Tulevassa osteopatiaa käsittelevässä artikkelissamme osteapatian D.O. Joonas Keituri vastaa kysymykseesi. Kysymyksiä käytetään nimettöminä.

Kysy kysymyksesi tästä!


Ruuhkavuodet suosittelee

Jonna Sjögren

Kohta kolmekymppinen hoitoalan vuorotyöläinen. Valloittavan vauhtihirmun äiti, ikuisuusremoitsijan avopuoliso, sekä herkkyyttään sarkasmin taakse piilotteleva maailmantuskailija