Tökkiikö taaperon aamupuuro? 5 simppeliä vaihtoehtoa puuron tilalle

Tökkiikö taaperon aamupuuro? 5 simppeliä vaihtoehtoa puuron tilalle
Kuva: Zsofia Szalay

Teksti Erica

Aamupalapöydästä kuuluu vanhemman syvää huokailua. Pöydän päässä istuu taapero, jonka huulet ovat kiinni liimaantuneet puurolla lastatulle ja lähestyvälle lentokoneelle.

Monen taaperon puuromittari tulee jossain vaiheessa täyteen ja he kaipaavat puurolautaselleen vaihtelua. Taaperolle vaihtelu ei tarkoita kiisselin korvaamista maidolla tai marjojen vaihtamista hilloon. Mikä avuksi?

Marjut Ollila on kerännyt sivustolleen Simppeli sormiruokakeittiö helppoja reseptejä, sekä monipuolista sormiruokaa vauvoille ja taaperoille. Olemme keränneet sivustolta toimituksemme TOP 5 -vaihtoehdot puuron tilalle.


TOP 5 – VAIHTOEHDOT PUURON TILALLE

  1. Puurorieskat ovat olleet vanhempien suosiossa suuri hitti, sekä erittäin kokeilemisen arvoinen asia. Nämä maistuvat niin pienille kuin isoillekin tyypeille.
Kuva: simppelisormiruokakeittiö.com

2. Vauvan mikromunakas on helppo ja nopea vaihtoehto, joka toimii niin aamupalana kuten myös lounaanakin.

Kuva: simppelisormiruokakeittiö.com

3. Vauvan (pikaiset) papusämpylät ovat hyvä vaihtoehto kaupan leiville nimittäin näihin ei lisätä suolaa laisinkaan. Nämä herkulliset sämpylät kannattaakin testata jo vaikka heti huomenna.

Kuva: simppelisormiruokakeittiö.com

4. Vauvan banaanipannukakku maistuu taaperolle takuu varmasti. Tämä herkku tulee nopeasti uunissa, eikä vie aikaa samalla tavalla niin kuin esimerkiksi banaanilettujen paistaminen .

Kuva: simppelisormiruokakeittiö.com

5. Vauvan luumuleipä tämä munakkaan ja rieskan sekoitus syntyy vain muutamassa minuutissa mikrossa. Jos luumukin on taaperolle “EIIIJJ” niin sen voi vaihtaa johonkin muuhun maistuvampaan vaihtoehtoon tai jättää kokonaan pois.

Kuva: simppelisormiruokakeittiö.com

Nautinnollisia ruokailuhetkiä!

Erica Palosaari

Reilusti parikymppinen kahden lapsen osa-aikainen yksinhuoltaja. Aamutakissa ja jumppahousuissa taaperon perässä viilettävä tosi elämä -aktivisti, joka on luotu äidiksi muttei kotiäidiksi. Aitous, totuus ja huumori, jollekin mysteeri minulle elämäntapa.Kirjoitan myös blogia https://hiomatonhelmi.com/