Kuplamuovin poksuttelusta uusi trendihitti?

Kuplamuovin poksuttelusta uusi trendihitti?
Kuva: Amazon

Tämän vuoden trendileluksi on veikattu Pop It Fidget Toy:ta. Älykkäästä silikonista valmistettu lelu on ollut olemassa useita vuosia, mutta se on ollut suosituin jo ainakin Yhdysvalloissa ja Aasiassa, kertoo Aftonbladet.

Kaikki tietävät, kuinka tyydyttävää on poksutella kuplamuovin ilmataskuja. Nyt on olemassa älykäs lelu, jolla on sama satisfying-vaikutus kuin pakkausmateriaalina tunnetulla kuplamuovilla. Lelun tarkoitus on rauhoittaa stressaantuneita ja hyperaktiivisia lapsia. Se voi toimia myös välineenä opiskelijoille keskittymisen ylläpitämiseksi. Nyt lelu on tullut Ruotsiin ja on saanut suuren menestyksen lasten (ja aikuisten) keskuudessa.

Yksinkertainen toimintaperiaate

Kun kuplaa painaa, kuuluu tuttu ääni joka muistuttaa kuplamuovin poksautusta. Kupla kääntyy vastakkaiselle puolelle, josta sen voi napsauttaa uudelleen. Ääni on valmistajan mukaan hillitty eikä ärsyynnytä ympäristöä.

Rauhoittaa stressaantuneita ja levottomia lapsia

Pop It Fidget -lelu parantaa levottomia käsiä, ahdistuneita kehoja ja stressaantuneita aivoja. Lähteen mukaan se ei sisällä myrkyllisiä aineita tai kemikaaleja. Pop It Fidgetillä voi pitää lapset kiireisenä jopa useita tunteja. 

Esimerkkejä tilanteista joissa tämä voisi toimia:

  • Automatkat: “Koska ollaan perillä?”, “Joko ollaan perillä?”, “Entä nyt? Entä nyt? Entä nyt?”
  • Lapsella on ns. muurahaisia housuissa. Hyperaktiivisuuskohtaukset.
  • Lapsi tökkii ja painelee sormella kaikkea esimerkiksi napit, tapit ja nipukat.

Napsuttelulelua on saatavana useina muotoina ja väreinä, ja se toimii sekä isoille että pienille sormille. Vaikka se on lapsille tarkoitettu lelu, voivat yhtä hyvin aikuiset tyydyttää kuplamuovihimonsa Pop It Fidgetin kanssa. Ehkä hyvä apu jollekin stressaavalle päivälle?

Ruuhkavuodet toimitus

Ruuhkavuodet toimitus