Sinustako Ruuhkavuosien uusi toimittaja?

Sinustako Ruuhkavuosien uusi toimittaja?
Kuva: Mel Poole, Unsplash

Ruuhkavuodet-verkkomedia hakee joukkoonsa freelancer-toimittajaa, jonka tehtävä on kirjoittaa pääasiassa uutissähkeitä lapsiin ja perhearkeen liittyvistä aiheista. Aikaisempi kokemus journalismista, lapsista ja perhe-elämästä katsotaan eduksi. Toivomme, että toimittaja on verkkomedian aihepiirin kokemusasiantuntija. Työ on osa-aikatyötä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera sähköpostilla osoitteeseen krista@ruuhkavuodet.fi mikäli haluat olla mukana kasvattamassa Ruuhkavuosista maamme johtavaa lapsiperhemediaa. Haku päättyy 7.3.2021 klo 20.

Mahdolliset kyselyt työpaikkaa koskien sähköpostitse osoitteeseen krista@ruuhkavuodet.fi.


Ruuhkavuodet suosittelee

Krista Keloniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.