Keväthoroskooppi vanhemmille

Keväthoroskooppi vanhemmille
Kuva Pixabay

Teksti Oskari

Pimpelipom, talvi alkaa pikkuhiljaa taittua kevääksi ja on tullut aika tarkastella kevättä horoskooppimerkkilasien lävitse. Olen tutkiskellut varsinkin isukkien ja äippien tähtikarttoja ja tässä tulee tämän kevään tarkimmat keväthoroskoopit vanhemmille.

Pyydän alkuun saada huomauttaa, että olen itseoppinut tulkitsija ja edustan horoskooppipiireissä harvinaista päästä heittävää koulukuntaa, joten tulkintani eivät välttämättä ole aivan täysin eksakteja.

VESIMIES 20.1.–19.2.

Tumma komistus saapuu elämääsi, kun naapurin Keijo ilmestyy ovellenne kerta toisensa jälkeen ilmoittamaan lapsenne huutoitkun vavisuttavan koko naapurustoa. Ihmissuhdepuolella tuntuu pientä viileyttä, sillä viimeisellä kerralla tunget Keijon suun täyteen lunta ja heität omalle tontille vaikeroimaan.

KALAT 20.2.–20.3.

Rakas tuttava astuu kotiinne. Tunnet itsesi kerta toisensa jälkeen vapautuneeksi, kun vanha kunnon noro yllättää kengänpohjaa nuolleen vesselinne. Mutta hei, se suorittamatta jäänyt uudenvuodenlupaus kymmenen kilon tiputtamisesta hoituu kuin yllättäen!

OINAS 21.3.–19.4.

Saat osaksesi paljon yllättävää huomiota, kun kauppareissuilla itkupotkuraivareita vetelevä jälkikasvu kääntää päät magneetin lailla. Karkkiosastolla nouseva ja heti perään laskeva Mars saa aikaan vielä pahemmat kilahdukset ja päätätkin kevään aikana alkaa käymään kaupassa yksin.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Ilmassa on suuria tunteita ja valtaosa niistä säteilee vain ja ainoastaan lapsukaisistasi, eikä yksikään tunne ole positiivinen. Se on joko koliikki, uusi hammas, uhmaikä, teiniangsti tai ne kaikki kerralla. Mutta hei, se on vain vaihe, joka tähtikarttojenkin mukaan jatkuu noin 18 vuotta.

KAKSOSET 21.5.–20.6.

Sinulla on nyt onnea, nimittäin epäonnea. Salaiselle ihailijalle tarkoitettu nakukuva valahtaa jostain käsittämättömästä syystä Wilma-viestin vastaukseksi. Tämä vaikuttanee ihmissuhde-elämääsi aika kokonaisvaltaisesti ja edessä on sekä noloutta että selittelyä koko kevääksi. Maallisen omaisuuden puolella tapahtuu muutoksia päätettyäsi polttaa kaikki älylaitteesi.

RAPU 21.6.–22.7.

Luota itseesi ja kuuntele sisältäsi tulevaa ohjausta. Mikäli ääni on sittenkin vain pieru, jää odottelemaan syyshoroskoopin ohjeita ja lopeta kaikki tekeminen puoleksi vuodeksi.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Menestystä on luvassa rohkeimmille seikkailijoille. Sinä olet arka kotipiimä, joten tähän kevääseen ei paljoakaan menestystä satele. Sovitaan, että pääsiäisenä virvot ja varvot itsellesi koronan.

NEITSYT 23.8.–22.9. 

Keväällä kaikki ei suju ihan odottamallasi tavalla. Toki tässä ei perheelliselle ollut kauheasti ennustettavaa, sillä useamman vuoden kaikki on tuntunut menevän jotensakin pyllylleen. Ehkä hankit Murphyn laki -tatuoinnin vasempaan pakaraasi.

VAAKA 23.9.–23.10.

Olet voimiesi tunnossa. Toimit kirjaimellisesti edelläkävijänä, kun raahaat koko muuta perhettä perässäsi pulkalla toukokuun puoliväliin saakka. Huhtikuun puolella ihmissuhteissa näkyy pientä kitkaa, sillä sepeli on raastanut pulkan pohjan puhki ja kyytiläiset alkavat hermostua kiviseen menoon.

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Löydät aivan erityistä iloa jostakin alkukeväällä. Ehkä kastelet etupihanne väylät jäävedellä ja ulvot naurusta kaikille kaatuville naapureille. Loppukevät meneekin sitten kotioloissa naapurikostoa pelätessä.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Kysyin apua selvänäkijäkaveriltani ja hän kertoi minulle eurojaskanumerot viikolle 15. Vain jousimiehet näkevät tähän salaloitsullani kirjoittamani numerot, joten nyt jos koskaan juuri sinun kannattaa ottaa osaa arvontaan. Numerot ovat 3,15,0,8,41 ja 27 ja tähtinumerot 1 ja 10. Mikäli kerrot tästä jollekin, taika raukeaa ja rahasi kuluvat koko maaliskuun makaroniin.

KAURIS 22.12.–19.1.

Negatiivinen voimalataus iskee helmikuun viimeisten päivien aikana, kun päiväkodista ilmoitetaan koko katraanne tarvitsevan suksisetit kahden päivän varoitusajalla. Horoskooppimerkkisi muuttuu kansainväliseksi käsimerkiksi, kun edes ajattelet satsaavasi kertakäyttöisiin hikilankkuihin kevään korvalla kolminumeroisia lukuja. Pohdinta kohdistuu nyt dilemmaan: katkaistako kaikilta toinen jalka vai laittaako visa vinkumaan.

Oskari

Kaksosperhearkea kuopuksella kuorrutettuna. Oman elämäni influensseri. Hauska mutta piikikäs. Elämästä ei selviä ilman huumoria, perhe-elämästä ei selviä ilman mustaa huumoria.