Alkuvuoden trenditietoisin jengi on väsyneet pandaäidit

Alkuvuoden trenditietoisin jengi on väsyneet pandaäidit
Kuva: Siora Photography

Muutamia vuosia sitten Japanissa kuumaa muotia oli ns. darrameikki, eli se krapula-aamun punoittava look turvotuksen kera. Nyt alkuvuodesta trendi on ollut uudelleen pinnalla, mutta nyt pop on mustat silmänaluset. Tämä tarkoittaa sitä, että valvottujen öiden pandaäidit (ja mikseivät isätkin) ovat nyt sitä kuuminta hottia.

Ihan kuin vahingossa äidit ovat olleet trendikkäitä jo vuosikausia. Smoky-eye meikkikin taitaa olla äitien innoittama, kun illalla sohvalle nukahdettua ripsivärit ovat löytyneet kätevästi alaluomesta.

Nyt ei kuitenkaan haluta levinneitä meikkejä, vaan korostetaan ennestään tummia silmänalusia erilaisin menetelmin. Peitepuikot ja valokynät on korvattu esimerkiksi ruskealla huulipunalla, tai luomivärillä. IL uutisoi, että trendin alotti puolivahingossa TikTok-vaikuttaja Sara Marie Carstens. Hänen videota on katsottu jo 6,7 miljoonaa kertaa. Video on inspiroinut monia ihmisiä hyväksymään omat tummat silmänalusensa ja tekemään omia meikkitutoriaaleja, joissa jäljitellään jo ennestään tummia renkaita meikillä.

@sarathefreeelf

Trendi on saanut osakseen myös kritiikkä, koska tummia silmänalusia on pidetty perinteisesti sairauden ja väsymyksen merkkinä. Pandasilmille on kuitenkin myös monia muita syitä kun väsymys ja stressi, joihin kaikkiin emme voi itse vaikuttaa omilla valinnoillamme.

  • Geenit
  • Ikääntyminen
  • Allergia
  • Verenkierto
  • Kasvojen ja luuston rakenne

Äideille tämä trendi on enemmän kun lohdullinen, mikäli trendi vain pysyisi pinnalla. Tämän lisäksi voisi alkaa korostamaan myös hormoinifinnejä, raskausarpia, ja laittoman pitkälle kasvanutta hiusten tyvikasvua.


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.