Oletko perheellinen ja etätöissä? Ota osaa psykologian tutkimukseen!

Oletko perheellinen ja etätöissä? Ota osaa psykologian tutkimukseen!
Kuva: Pixabay

Jyväskylän yliopiston tutkijat etsivät vapaaehtoisia osallistujia kyselytutkimukseen, jossa selvitetään, kuinka etätyö Covid-19 pandemian aikana vaikuttaa työn ja perhe-elämän tasapainoon ja sukupuolirooleihin.

Tutkimus on osa kansainvälistä hanketta, jossa Suomessa, Turkissa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa etätyötä tekevien perheellisten kokemuksia vertaillaan toisiinsa.Kuulut tutkimuksen kohderyhmään, mikäli täytät seuraavat kriteerit: 1. Sinä ja puolisosi olette asuneet Suomessa vähintään vuoden ajan.

2. Sinä ja puolisosi olette olleet työssä vähintään viimeisen vuoden ajan.

3. Sekä sinä että puolisosi olette työskennelleet enimmäkseen etätyössä pandemian aikana.

4. Kotitaloudessanne on vähintään yksi alaikäinen lapsi.

Ruuhkavuodet haluaa osaltaan olla mukana tukemassa tutkimusta jossa selvitetään pandemian aikana lapsiperheille tulleita kokemuksia ja ajatuksia. Näin saadaan tulevaisuudessa kehitettyä palveluita ja työelämää lapsiperheiden tarpeiden mukaan.

Vastaaminen on nopeaa ja helppoa, kiitämme jokaisesta vastauksesta!

Vastaa kysymykseen alla olevasta linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/3A6530ABCF4D0C7C


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.