Kauppahaahuilu ja TOP 5 “nämä asiat unohdan AINA ostaa kaupasta”

Kauppahaahuilu ja TOP 5 “nämä asiat unohdan AINA ostaa kaupasta”
Kuva: https://pixabay.com/fi/photos/ostoskori-ostokset-ostaminen-karkki-3154149/

Vaikka omistan pienen asustemerkin ja siihen kokonaisuuteen kuuluu tietenkin omien tuotteiden pitäminen, on tällä kertaa päähineiden pitämiselle, myös sisällä, ihan joku toinen syy.Nimittäin, shampoo on ollut loppu jo niin kauan, että olen suihkussa lätrännyt hiuksiini viikon ajan poikien Batman suihkusaippuaa. Arvatkaa siis, olenko unohtanut ostaa sitä shampoota jo kolme kertaa, kun olen kaupassa käynyt? No kyllä.

Olen siis kärsinyt rasvaisista hiuksista ihan liian monta päivää ja syy pipon ja lippiksen pitämiselle on, että ne sopivasti peittävät rasvaiset hiukseni. Helppoa niin kauan kunnes nukkumaan mennessä heitän pipon vaatekasaan ja muistan sen kaupasta unohtuneen shampoon.

Tiedän tiedän, voisi sitä kuulema elää ilman shampoota, mutta pointti ei nyt ollut siinä, vaan siinä, että miksi kaupasta unohtuu ostaa tiettyjä asioita.Kaupassa käyminen on muutenkin minulle jotenkin haastavaa. Kun astun sisään kauppaan, unohtuu päähän rakennettu lista (öööö mikä?!?) aivan samalla sekunnilla, kun näen päivän lööpit ja ensimmäisen tutun. Olen melko puhelias ja yleensä jään suustani kiinni, vaikka olisi kuinka kiire.

Erittäin kiireisiin kauppareissuihin olen keksinyt hätäpäissäni ratkaisun, olen ”puhelimessa” koko kauppareissun ajan. Noloa. Puhelin korvalla kännykkä pimeänä moikkailen tutuille ja ilmeelläni kerron, että ”olisi ihana vaihtaa kuulumisia, mutta harmi kun on tämä puhelu.” Joskus olen tietenkin oikeasti puhelimessa, mutta silloin unohduksille on tilaa vielä enemmän, kun yritän muistaa mitä piti ostaa ja vielä keskustella jotain järkevää puhelimessa.Kauppa on myös hyvä paikka epämääräiselle haahuilulle. Lähden ostamaan sen kolme kertaa unohtuneen shampoon ja kaupasta tullessani tajuan, maailmanparantamisen ohella, ostaneeni: kananmunia (joita olikin jo kolme pakettia kotona), maitoa, seuraavan päivän ruoat, juotavia jugurtteja, eilisiä munkkeja (koska alennuslapputuotteita) ja valkosipulia. Jotenkin ylpeänä lähden kaupasta kun olin löytänyt edullisesti munkkeja ja tajusin napata uupuneen valkosipulin. Silti parkkipaikalla on sellainen olo, että jotain unohtui. No tuskin mitään tärkeää, mietin. Ja palataan pikakelauksella siihen kohtaan, että olen menossa nukkumaan. Silloin se oma tyhmyys iskee taas tajuntaan ja alennusmunkkirasvat tuntuvat imeytyneen hiuksiini. Shampoo unohtui.Jotkut tuotteet ovat sellaisia, mitä ei vaan meinaa millään muistaa. Yleensä ne ovat niitä, joita tarvitsee ostaa vain harvoin. Sen takia kai ne unohtuvatkin ostaa.Minun top 5 lista kaupasta unohtuvat asiat on:1. Hammastahna (itselle JA lapsille)

2. Vanulappuja

3. Shampoo

4. Herbamare

5. SokeriMikä on sun top 5?PS. Kuinka monelle on käynyt näin, että kauppaan mennessäsi ajattelet, ettet tarvitse koppaa saati ostoskärryjä ja kassalla tilanne on jo aivan toinen?

Artikkeli julkaistu ensimmäisen kerran 6.3.2021.


Ruuhkavuodet suosittelee

Nanku Anttila

Menevää ja huumorintäyteistä elämäämme siivittää kolme kouluikäistä poikaa, rumpuja soittava ja painoja nostava paperimies ja minä Namibiassa syntynyt suomalainen (ja syntymän kautta myös namibialainen) Nanku.Olen sielultani ikinuori ja en meinaa ymmärtää, että vanhin lapseni lähentelee jo teini-ikää.Suurimpia paheinani on pepsimax ja nuorentavat filtterit. Viisainta mitä olen oppinut, on itselleen nauraminen. Omaan luultavasti jonkinlaisen kroonisen dopamiinivajeen, jota yritän ruokkia kaikella mahdollisella, kuten vaikka alamäkipyöräilyllä. Innostun helposti ja mietin välillä, että pitäisiköhän joskus opetella rauhoittumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.