Se äidin oma-aika: 20 asiaa joista nautitaan ilman yleisöä

Se äidin oma-aika: 20 asiaa joista nautitaan ilman yleisöä
Kuva: Ben White

Äideillä on outoja tapoja. Niin outoja, että osaa näistä tavoista toteutetaan vain ja ainoastaan yksin ollessa. Hetket ovat mielenterveydellisesti välillä niin voimaannutta, että niitä hetkiä voidaan odottaa todella hartaasti. Kun kukaan näe tai kuule mikä puuha on menossa, on vapauttavaa olla ilman kenenkään tuomitsemista.

Oma ylhäs yksinäisyys on parasta silloin, kun on kunnolla aikaa toteuttaa itseään. Näin paniikissa ei tule tehtyä vain sitä joka on akuutein asia. Puuhat saattavat olla aivan aivottomia, tylsiä, tai jopa äärettömän noloja.

Ruuhkavudet toimitus listasi naisten ja myös monien äitien varjeltuja salaisia puuhia.

1. Exän stalkkaus

Ei varmasti ole tehtävälistalla ykkösenä mutta kyllä, jopa ne kurkataan läpi joiden kanssa ei päästy muutamia treffejä pidemmälle.

2. Ruokaa suoraan jääkaapista

Pöytätavat eivät ole niin justiinsa, kun kukaan ei ole näkemässä. Lisäksi sohvalla saakin äkillisesti syödä ihan mitä vain, ihan koska vain.

3. Lasi viiniä. Iso lasi.

Piilopullo ei aina sano sitä että äiti olisi alkoholisti. Aina pullon ei tarvitse olla edes piilossa, vaan se on ihan rehellinen äidin oma pullo.

4. Naaman nyppiminen ja puunaus

Kulmakarvojen nyppiminen, mustapäiden puristelu ja kasvonaamiot. Onhan näitä. Meikkaaminen meikki tutorial videoiden mukaan on myös mahtavaa ilman häiriöitä.

5. Keksejä koko paketti

Tai se koko levy suklaata. Kukaan ei ole ruinaamassa palaa tai kauhistelemassa miten kukaan voi syödä noin paljon kerralla, ihanaa!

6. Jumppa- ja tanssiliikkeet peilin edessä

Se teiniaikojen kovin hitti soimaan testaten miten ne lanteet liikkuu vielä synnytyksen jälkeen.

7. Kaappien järjestely

Mikä sen terapeuttisempaa, kun järjestellä rauhassa roinakasoja ympäri kotia. Vaatekaapin inventaari on huomattavasti mukavampaa tehdä omassa rauhassa.

8. Säärikarvojen nyppiminen pinseteillä

Ei ole mitään järkeä, mutta miksei kun on aikaa?

9. Masturbointi

On tervettä ja normaalia joka on myös parasta ilman keskeytyksiä.

10. Pelaaminen

Mm. Candy Crush, Puzzle & Dragons, Clas of Clans. Äidillähän ei ole peliaikoja.

11. Pölyjen pyyhintä lattialistojen päältä

Kontaten tietysti. eikäkukaan jaksa kiinnittää niihin huomiota keskellä perhe-sirkusta. Mikä fiilis kun listan päälliset ovat puhtoiset!

12. Äänekäs itku kyyneleillä

Ilosta tai surusta, ei väliä kunhan ne saa päästää ulos ilman pidättelyä.

13. Omien rintojen tutkiminen

Jo ihan rintasyöpää ajatellen on hyvä reagoida mahdollisiin muutoksiin mahdollisimman pian. Tämän lisäksi niitä on mukava puristella ihan muuten vaan ja miettiä miltä ne tuntuvat miehen kädessä…

14. Tinderin selaaminen vessassa

Pöntöllä ei lueta Aku Ankkaa vaan swaipataan miehiä, yleensä sinne vasemmalle. Mutta jos natsaa sinkkuäidit saattavat jättää kertomatta lähipiirille tarkkoja yksityiskohtia siitä, kuinka todella tapasi uuden puolisonsa.

15. Nenän kaivelu ja piereskely

Hyviin käytöstapoihin kuuluu että ei seurassa.

16. Nettishoppailu

Ihanaa kun saa RAUHASSA vertailla hintoja ja etsiä kovimmat tarjoukset. Viikon sisällä vapaa-ajan jälkeen käydään tiheästi pakettiautomaatilla.

17. Tuntien maratonpuhelut ystävän kanssa

Saa rauhassa puhua kaiken ilman keskeytyksiä. Lisäksi on mahtavaa ettei lasten tai miehen korville sopimattomia asioita tarvitse sensuroida pois.

18. Sisustaminen

Kun on aikaa katsella kotia ajan kanssa huomaa, että sohva olisi paljon parempi eri paikassa, jos tv- tason vaihtaa kokonaan uuteen… Jotta kodin fengsuit saa taas muutosten jälkeen kohdilleen, pitää Askosta hakea vielä pari koristeoksaa.

19. Valokuvien järjestely

Tuhannet valokuvat lapsista eri ilmeillä, eri asussa, eri paikoissa, eri ikäisenä… Näitähän riittää. Kuvissa on valtavasti muistoja, ja muistojen tulee olla tallessa ja järjestyksessä.

20. Nukkuminen

Ihan vaan siksi, että siihen on mahdollisuus. Nukkuminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin, ja rahaa lapsiperheissä harvemmin koskaan on liikaa.


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.