Nämä ovat vauvojen suosikkilelut!

Nämä ovat vauvojen suosikkilelut!

Millaisia leluja vauvalle kannattaa hankkia? Kahden lapsen kokemuksella olen listannut ylös ehdottomat suosikit. Ehkä täällä on sinullekin tuttuja hittejä?

8. Ne syötävän suloiset hiekkalelut, joilla voi tehdä leikisti mm. jäätelöä ja kuppikakkuja. VÄÄRIN. Paras asia näissä on se, että ne saa kauhottua täyteen hiekkaa – joka taas kauhotaan suuhun. Mikäli kaipaat pientä lepohetkeä, ei muuta kuin vauvalle lusikka käteen ja hiekkalaatikolle!

7. Mitä yhteistä on vauvalla ja kissalla? Molemmat saapuvat paikalle salamana, jos kotiin ilmestyy pahvilaatikko. Plussaa monikäyttöisyydestä, sillä tämän kanssa onnistuu niin kiipeily, repiminen kuin pahvin palojen syöminenkin.

6. Parsakaalit ja herneet viskotaan lautaselta suoraan lattialle, mutta on jotain vihreää joka maistuu vauvallekin – nimittäin huonekasvit. Menisiköhän ne herneetkin kaupaksi, jos ne tarjoiltaisiin kukkaruukusta?

(HUOM. Monet kasvit ovat ihmiselle myrkyllisiä tai vähintään haitallisia, joten ne on syytä asettaa pois pikkutassujen ulottuvilta).

5. Kahvit läikkyvät lattialle ja hiki nousee otsalle, kun huomaat vessan oven jääneen raolleen. Mikään ei tässä kohtaa ole niin varmaa kuin se, että löydät vessasta vauvan, joka on räjäyttänyt wc-paperit pitkin lattioita. Yksi parhaimmista leluista ikinä! Vauva 1, vanhempi 0.

4. Vaikka meillä on iso laatikollinen täynnä vauvalle tarkoitettuja värikkäitä ja hauskoja leluja, on keittiön kaappien sisältö silti miljoona kertaa mielenkiintoisempaa. Kauhat, vispilät ja lastat – olette ehdottomasti ansainneet paikkanne listassa.

3. Kortit. Mutta näiden kanssa täytyy olla tarkkana: mitkään kanta-asiakas- tai vanhat Pins-kortit ei kelpaa, vaan kyseessä tulee olla nimenomaan pankkikortit tai henkkarit. Mitä tärkeämpi sinulle, sen houkuttelevampi vauvalle.

2. Varmasti jokaisen vauvan lemppareihin kuuluu puhelin sekä kaukosäädin. Eikä todellakaan mitkään leluversiot! Vauvaa ei myöskään voi huijata vanhoilla ja turhilla kaukosäätimillä. Ei mene nimittäin läpi.

1. Ensimmäiselle sijalle pääsee härveli, jonka olemassaolo on ehdoton välttämättömyys – etenkin jos vauvasi sormiruokailee etkä omista koiraa. Esittelen teille rikkalapion ja -harjan. Tämä jos sattuu unohtumaan lattiatasolle (mitä tapahtuu usein, koska harja on jatkuvasti käytössä), niin sen kimpussa ollaan sekunnin sadasosassa. Rikkasettiä on kiva näperrellä, kaataa ja ruoanmurutkin maistuvat siitä nautittuna ilmeisesti taivaalliselta. Harja kerää itseensä myös erittäin tehokkaasti pölypalleroita, joita on kiva napsia jälkiruuaksi. Tämän paremmaksi ei ”lelu” vauvan mielestä mene!

Teksti: Heidi

Avatar photo

Heidi

Kahden pienen lapsen kotiäiti sekä yhden miehen vaimo, joka haaveilee omasta pihasta ja pitkistä hermoista. Suklaan suurkuluttaja. Empaattinen ihminen, joka ei ota elämää liian vakavasti."Olkoon kahvisi yhtä vahvaa, kuin lastesi tahto."

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *