Mikä sai perheenäidin järkyttymään Turussa?

Mikä sai perheenäidin järkyttymään Turussa?

Teksti: Elina


Perjantaina 26.3. 34-vuotias perheenäiti koki elämänsä järkytyksen. Tapaus sattui perheen kotona Turussa. Kolmen lapsen ja kahden aikuisen taloudessa nimittäin pyykkikori ammotti tyhjyyttään.

— No kyllähän sitä aluksi oikein hämmästyi, kun huomasi, että pyykkikori on aivan tyhjä, perheenäiti kertoo. Hän ei muista, milloin samanlainen tapaus olisi viimeksi sattunut.

— Saattaa mennä viime vuoden puolelle.

Pyykit olivat loppuneet luonnollisen poistuman eli pesun kautta.

— Ensin tietysti pelkäsin, että joku olisi varastanut meiltä likapyykkiä, mutta kyllä tässä nyt on käynyt niin, että ihan itse olemme pyykkimme pesseet, perheenäiti naurahtaa helpottuneena. Hän kertoo olleensa talvilomalla koko viikon, joten pyykkiäkin on tullut pestyä ahkerasti. Lisäksi hän kertoo, että perheessä laitettiin juuri pesuun talvitamineet, joten ihmetystä aiheutti myös, onko kaikki toppavaatteetkin oikeasti pesty. — Ja pipot, hanskat, kaulurit… Äiti luettelee.

Perheenäiti uskoo, että seuraavaa samanlaista hetkeä ei näy ihan heti tulevaisuudessa, sillä viiden hengen perheessä on tänä viikonloppuna lakananvaihtopäivä.

— Onneksi ehdin sentään näyttää tämän näyn puolisolle, eihän hän muuten olisi uskonut.


Äidin mukaan perheen 15- ja 14-vuotiaat lapset eivät ehtineet kuitenkaan todistaa tapahtunutta, koska olivat etäkoulussa tapahtuma-aikaan. Perheen nelivuotiasta ei yksinkertaisesti kiinnostanut.

— Nyt pyykkikorissa on jo yksi pyyhe, perheenäiti huokaisee.
Järkytyksestä huolimatta perhe selvisi tilanteesta hyvin ja aikoo jatkossakin pestä pyykkiä.


Ruuhkavuodet suosittelee

Elina

Olen uusperheen lempeä, hassutteleva ja erityisesti kirjallisuudesta ja kaikenlaisista taideprojekteista innostuva hipihkö äiti, joka ei juo kahvia ollenkaan, mutta yrittää aina syödä vähemmän suklaata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.