Ruokavirasto: Tutussa tikkareissa mahdollisesti metallin jäämiä

Ruokavirasto: Tutussa tikkareissa mahdollisesti metallin jäämiä
Kuva: Nagesh Badu

Cloetta on havainnut, että irtomyynnissä olleessa Zoo-tikkatikkarissa on olemassa vierasesineriski. Tikkareissa saattaa olla pieniä metallihippuja, kerrotaan tiedotteessa. Laatupoikkeama havaittiin Cloettan oman laadunvalvonnan yhteydessä. Lisätarkastukset ovat osoittaneet, että pieniä metallihippuja esiintyy vain pienessä osassa tuotteita.

Cloetta suhtautuu vakavasti tuoteturvallisuuteen ja riskistä kuultuaan ryhtyivät välittömästi toimenpiteisiin pyytäen jälleenmyyjiä poistamaan tuotteen myynnistä. Kuluttajia informoitiin takaisinvedosta lehti-ilmoituksilla.

Tuotteet ovat olleet myynnissä koko Suomen alueella. Tuotteen ostaneita kuluttajia pyydetään lopettamaan tuotteen käyttö ja lähettämään tuote Cloettalle.

Kyseessä oleva Zoo- tikkari on mukana esimerkiksi kaikille tutussa Lauantai-pussisa, mutta takaisinveto koskee tiedotteen mukaan ainoastaan irtomynnissä olevia tikkareita.

Takaisinveto: Irtotuotteena myytävä ZOO-tikkari
Kuva: Cloetta’

Cloetta pahoittelee tapahtunutta, ja tuotteen ostajia ohjeistetaan olemaan syömättä tuotetta ja palauttamaan tuotteet Cloettalle.

Asiasta ilmoitti Ruokavirasto 26.3.2021


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.