Saksalaiset miehet kehittivät naisille hanskat tamponin vaihtoon – paskamyrsky oli valmis

Saksalaiset miehet kehittivät naisille hanskat tamponin vaihtoon – paskamyrsky oli valmis
Kuva: Natracare, Unsplash

Pinky Gloves -tuotteen takana on saksalaiset miehet, jotka ovat kehittäneet hankskat joiden tarkoituksena on estää naisia saamasta kuukautisverta käsiinsä tamponeja poistettaessa. Ritarillinen keksintö ei ihan mennyt nappiin, sillä tuote on aiheuttanut jyrkkiä mielipiteitä siitä, miksi naiset tarvitsevat tamponin vaihtoon hanskat.

Kolmen kaveruksen luoman vaihtohanskan tarkoitus on pitää kädet puhtaana vuodoista, sekä toimia kuten koirankakkapussi, mutta käytetyille tamponeille.

Pinky Gloves on lähteen mukaan saksalainen startup-yritys, jota hoitavat miehet, joiden mielestä kuukautisveri on epäpuhdasta, ja että käsineet ovat välttämättömiä tamponeja vaihdettaessa.

He miehet ovat kertoneet televisiossa ymmärtävänsä naisia, koska he olivat olleet naimisissa ja asuneet naisten kanssa samassa kotitaloudessa. Kokemuksensa perusteella he olivat törmänneet roskakorissa oleviin haiseviin tuotteisiin, ja alkaneet pohtia niille ratkaisua.

Lopputuloksena oli täystyrmäys

Monet tahot kuvailevat, että kolme saksalaista miestä on osannut keksiä ja myydä täysin tarpeettoman, täysin hyödyttömän, ja hyvin tyhmän kausituotteen nimeltä Pinky Gloves.

Men blasted for creating pink tampon disposal gloves
Kuva: NyPost

Yrityksen Instagramin anteeksipyynnössä kerrotaan, että vakava kritiikki oli tullut yllätyksenä, josta he miehinä eivät yksinkertaisesti tienneet.

-Emme ole käsitelleet aihetta riittävästi ja kunnolla. Se oli iso virhe, kertovat miehet.

Anteeksipyynnöstä huolimatta suomalainen doula ja seksuaalikasvattaja @annariittakassi julkaisi TikTokissa oman versionsa miehille saatesanoin:

“Patentoin sinisen kertakäyttöhanskan niin ei tarvi kenenkään paljain käsin koskea vehkeeseen vaikkei pääsisi pesemään käsiä!” #pinkygloves #blueglove

@annariittakassi

Patentoin sinisen kertakäyttöhanskan niin ei tarvi kenenkään paljain käsin koskea vehkeeseen vaikkei pääsisi pesemään käsiä! #pinkygloves #blueglove

♬ BGC Drama Effect – whozmanzz

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *