Lomalle aikuisilta kiellettyyn hotelliin? Yes please!

Lomalle aikuisilta kiellettyyn hotelliin? Yes please!
Kuva: Saad Khan

Teksti: Anna-Leena

Lapset ovat monesti kovaäänisiä, saavat hepuleita, viskelevät tavaroita, itkevät, eivätkä halua istua paikoillaan. On erittäin ymmärrettävää, että ihmiset mielellään lomailevat lapsilta kielletyissä hotelleissa. Sellaisiahan nimittäin on olemassa! On ihan ok kieltää tietyltä ihmisryhmältä pääsy hotelliin, koska lapset h ä i r i t s e e. 

Lasten riehuminen ja huuto voi pilata stressaantuneen lomalaisen rauhallisen mojitojen siemailuhetken. Mutta keksin myös monta muuta potentiaalista loman pilaaja, jotka eivät liity millään lailla lapsiin. 

1. Mässyttävät ja suu auki syövät ihmiset 

Kokoat buffetista unelmiesi aamiaisen ja istut pöytään nauttimaan höyryävän kuumasta kahvista. Yhtäkkiä huomiosi kiinnittyy kummalliseen ääneen, joka vaikuttaisi tulevan viereisestä pöydästä. Kummallista. Tämänhän piti olla lapsilta kielletty hotelli! Katseesi porautuu viereisen pöydän suu auki syövään aikuiseen. Pystyt laskemaan kuinka monta hammasta häneltä on paikattu ja tiedät tasan tarkkaan montako lihapullaa hänen suuhunsa mahtuu. Kiitos, ruokahalut meni. 

2. Vilkkuva pyllyvako 

Kokoat buffetista unelmiesi aamiaisen ja istut nauttimaan höyryävän kuumasta kahvista. Yhtäkkiä katseesi porautuu viereisessä pöydässä istuvaan aikuiseen, jolla on housut niin matalalla, että sinun pitää kumartua katsomaan onko hänellä lainkaan housuja jalassa. Kummallista. Eikö pyllyjen vilahtelun pitänyt kuulua vaippojen vaihtoon? Kiitos, ruokahalut meni. 

3. Pihditön nakkisormi

Olet juuri kokoamassa unelmiesi aamiaista ja lastaamassa lautasellesi kauhallista prinssinakkeja, kun huomaat edessä seisovan aikuisen ottavan astiasta nakin paljain käsin. Nakkisuinen lomalainen hymyilee sinulle iloisesti. Nyt viimeistään meni ruokahalut. 

4. Hiprakkaiset hinkkaajat

Aamiaisen jälkeen otat kirjan ja pyyhkeen kainaloosi ja lähdet ottamaan aurinkoa upealle infinity-altaalle. Otat mukavan asennon aurinkotuolissa ja siemauksen jääkylmästä sokeriruokomehusta valmistetusta minttujuomasta. Yhtäkkiä katseesi kiinnittyy altaassa intohimoisesti toisiaan suutelevaan pariin. Parin välillä ei ole hajurakoa eikä luultavasti minkään muunkaan sortin rakoa. Hiprakassa toisiaan lähentelevä pari on hinkkauksesta päätellen unohtanut olevansa julkisella paikalla. Iu. Uisin mielummin lasten altaan lämpimässä pissivedessä. 

5. Housuun pissivät flirttailijat

Illalla menet nauttimaan sivistyneesti lasillisen roseeviiniä hotellin aulabaariin. Istut hämyisessä valossa ja nautit korviisi kantautuvasta chill out musiikista, kunnes viereiseen pöytään istuu humalainen polttariporukka. Silmiä kirvelee ja humallut pelkästään heidän hengityksen haistelusta. Vähiten örveltävä kaveri iskee sinulle flirttailevasti silmää ja eniten örveltävä pissii housuunsa ja sammuu pöydälle. Kummallista, tosiaan! Eikö pissi -ja kakkajutut liitykään vain lapsiin? 

Lapsilta kielletyssä hotellissa lomailun jälkeen lähden miehiltä kiellettyyn ravintolaan nauttimaan vanhuksilta kielletyn jäätelöannoksen. Saatan myös lähettää sinulle postikortin teini-ikäisiltä kielletystä museosta. Hauskaa lapsetonta lomaa! 

Mitä ajatuksia lapsilta kielletyt hotellit herättätävät sinussa?


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus