IIK, nyt on aktiviteettia kesäksi! Kurkkaa mieletön setti, jossa on kaikille kaikkea!

IIK, nyt on aktiviteettia kesäksi! Kurkkaa mieletön setti, jossa on kaikille kaikkea!
Kuva: Ideapark Lempäälä

Kesän suunnitelmat ja ohjelmat viuhuvat täyttä häkää perheiden mielessä. Minne mennä? Mitä tehdä? Missä lapset voisivat viihtyä ja jossa aikuisetkin pärjäävät ilman hermoromahdusta vaikka koko päivän? Ruuhkavuodet suosittelee lämpimästi ottamaan Lempäälän Ideaparkin tarjoamat menot haltuun – kaikille on varmasti kaikkea!

Ideaparkin kesässä on mistä valita. Yleensä perheiden valitsemat paikat ovat sellaisia missä lapset viihtyvät vaivatta. Yleensä joku aikuisista on kuitenkin se, joka joutuu laittamaan muiden tarpeet toisten edelle. Vanhemmathan tekevät lastensa eteen mitä vain, menevät melkein mihin vain, ja kestävät lähes mitä vain.

Ideapark Lempäälä on huomioinut kaikki perheen jäsenet kuten huomata saattaa!

Kisakatsomossa huippu-urheilua

Isien ja perheen muiden kovimpien urheilufanien ei tarvitse tänä kesänä jättää matsia katsomatta perheen takia. Voit seurata kesän huippu-urheilua eli jalkapallon EM-kisoja ja Tokion kesäolympialaisia jättinäytöltä Bläk Boksin huikeissa puitteissa. Katso pelien aikataulut tästä!

Leiriydy matkailuautolla

Tulevan kesän hittimatkailu toteutetaan kotimaassa matkailuautolla – tai vaunulla. Ideapark Lempäälä avaa uuden kohteen, jonne saapua! Ideaparkin pihan eteläpäätyyn rakennetaan 35-paikkainen, neljän tähden BestPark-matkaparkki. Alue avataan varattavaksi kesäkuun aikana, seuraa parkin valmistumista!

Leikkikentällä vaikka mitä puuhailuja koko kesän ajanMAKSUTTA

Miltä kuulostaisi päästää lapset kesäpajoihin askartelemaan, liikkumaan, leikkimään ja puuhasteleman ohjatusti ilman maksua? Ideaparkin C-oven tuntumassa sijaitsevalla leikkikentällä tullaan järjestämään koko perheen maksuttomia kesäpajoja tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin 29.6.-31.7. Puuhapäivien teemat ja yksityiskohdat julkaistaan lähiaikoina! Leikkikenttä on vapaassa käytössä ajalla 27.6.-1.8.2021 Ideaparkin aukioloaikojen mukaisesti.

1000e shoppailurahaa suuresta kesäarvonnasta

Osallistu suureen kesäarvontaan, jonka arvontapiste löytyy Burger Kingin viereisten liukuportaiden tuntumasta. Osallistua voit vain paikan päällä 27.6.-8.8.2021, joten älä missaa omia mahdollisuuksia saada 1000e lahjakorttia Ideaparkkiin!

Höyryjen päästelyä padelin tai tenniksen kanssa? Kyllä kiitos!

Ideaparkin piha-alueelle B-oven tuntumaan rakennetaan touko-kesäkuun aikana neljä padel- ja kaksi tenniskenttää. Ensimmäiset pelit pääsee pelaamaan kesäkuussa.

Ideapark Lempäälän Viihdekeskuksen ensimakua!

Viihdekeskuksen ensimmäinen vaihe avataan kesällä. Kelpaisiko e-karting, skidipark tai vaikkapa varata sauna- tai kokoustilat?

Tarjoushaukille kuponkietuja

Heti juhannukseen jälkeen isketään jakoon 10 000 kuponkivihkoa. Tarjolla on kymmenittäin etuja, jotka ovat voimassa 27.6.-1.8.2021 vain vihkosen kuponkia vastaan. Nappaa oma kuponkivihkosi Ideaparkin keskusaukion laidalta tai Ideaparkin infopisteeltä.

Ne parhaat löydöt – Suomen suurin ALE

Jos yhtään saat kiksejä siitä, että löydät alennusmyynnistä todellisia aarteita, on tämä ALE juuri sulle! Sokerina pohjalta löytyy Suomen suurin ALE, joka starttaa heti juhannuksen jälkeen, yli 170 liikkeen voimin.

ALE on käynnissä heinäkuun loppupuolelle asti (kestossa liikekohtaisia vaihteluja). Helpoiten tsekkaat parhaat ALE-tärpit maanantaina 28.6. ilmestyvästä Ideapark NYT -lehdestä.

OTA KOPPI TÄSTÄ KESÄSTÄ,

IIK, MIKÄ IHANA KESÄ TULOSSA!


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.