Suurperheeseen 20 vauvaa vuoden sisällä: “Lastenhoitotarvikkeisiin kuluu jopa 5.000 euroa viikossa.”

Suurperheeseen 20 vauvaa vuoden sisällä: “Lastenhoitotarvikkeisiin kuluu jopa 5.000 euroa viikossa.”
Kuva: Frank Alarcon

Teksti: Anna-Leena

Kristina Ozturk,23, ja hänen miljonääri puolisonsa kertovat haaveilevansa jopa sadasta lapsesta. 

 Kristina Öztürkin, 23, ja hänen puolisonsa Galipin perhe on kasvanut reilussa vuodessa kahdellakymmenellä vauvalla.  Mirror, lehden mukaan perheenlisäyksen on mahdollistanut lukuisat sijaissynnyttäjät. Miljonääripari on maksanut jokaiselle sijaissynnyttäjälle 9.000 euron korvauksen ja haaveilee jopa sadasta vauvasta. Vauvojen iät vaihtelevat 4- ja 14 kuukauden välillä.

Vauvat kuluttavat yhteensä 20 pakettia vaippoja ja 53 korvikepakkausta viikossa. Lastenhoitokuluihin pari arvio käyttävänsä noin 5.000 euroa viikossa. Lastenhoidossa vanhemmilla on apunaan 16 lastenhoitajaa, jotka asuvat perheen kanssa. Georgiassa asuva pari maksaa lastenhoitajille palkkaa yhteensä 78.000 euroa vuodessa. 

Nuori 21 lapsen äiti kertoo, että hänellä ei ole koskaan tylsää, koska hänen päivänsä kuluvat lapsia hoitaessa: “Yöuneni jäävät lyhyiksi, mutta se ei haittaa, koska olen päättänyt itse, että haluan ison perheen”. Galipilla on aiemmasta avioliitosta 9 lasta. Vanhemmat jakavat sosiaalisessa mediassa kuvia perhe-elämästään 21 lapsen kanssa ahkeraan. Kristina julkaisi instagram-tilillään muun muassa valokuvan, jossa hän paljastaa lapsiensa nimet ja syntymäajat.

“Suunnittelen omaa raskauttani, mutta sen aika ei ole vielä. Nyt haluan olla lähellä vauvojani”, Kristina paljastaa. Äidin mukaan 7-vuotias isosisko suhtautuu sisaruksiinsa hyvin ja auttaa mielellään heidän hoidossa.

Lähde: 20minutos.es

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *