Pomminvarma tapa röyhtäyttää vauva – näyttää naurettavan helpolta, mutta toimii!

Pomminvarma tapa röyhtäyttää vauva – näyttää naurettavan helpolta, mutta toimii!
Kuva: Khoa Pham

Monet vauvat nielevät syödessään ilmaa. Sen takia vauvat röyhtäisevät tai puklauttelevat syönnin jälkeen, tai muuten he saavat vatsavaivoja, joita kukaan vanhempi ei lapselleen halua.

Vauvan röyhtäytykseen löytyy netistä monia vinkkejä. Jotkin toimii toisilla, jotkut taas eivät. Joskus hyväksi todettu tapa röyhtäyttää lopettaa tehokkuutensa, ja taas on etsittävä uusi tapa. Nyt Yhdysvaltalainen perheenäiti Tay Becker on jakanut TikTokissa vinkin, joka lupaa lähes pomminvarman röyhtäyksen. Video on kerännyt yli 2,9 miljoonaa katselukertaa, ja näyttää kommenttien perusteella todella toimivan.

Videolta voi seurata, kuinka vauva otetaan syliin ja nostetaan olkapäätä vasten. Toinen käsi laitetaan vauvan pepun alle ja toisella kädellä tuetaan vauvan päätä sekä niskaa. Vauvan alavartaloa aletaan veivaamaan varovasti edestakaisin.

Liike pitää tehdä varovaisesti. Jalkoja ei saa vääntää tai liikettä tehdä väkipakolla. 

Hetken liikuttelun jälkeen kuuluu röyhtäysääni.

Tay kertoo löytäneensä vinkin erään kiropraktikon YouTube-videolta, kun hänen toinen lapsensa oli vielä aivan pieni vauva. Tay kertoo, että tuolloin lapsen röyhtäytys oli työn ja tuskan takana. Äiti lupaa 99,9 prosentin varmuudella saada röyhtäisy aikaiseksi.

Lähde: Mtv-uutiset


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.