Paras parkki pysähtyä – Ideaparkin uusin tulokas, BestPark

Paras parkki pysähtyä – Ideaparkin uusin tulokas, BestPark

Teksti: Tuulia

Ihanan lämmin kesä on houkutellut monet suomalaiset lähimatkailuun. Asuntoautoja ja vaunuja tulee tuon tuostakin vastaan ja hymyillen nostamme kättä tuntemattomille karavaanareille. 

Lasten kanssa matkaillessa monesti olisi mukava ennen nukkumaan menoa suihkuttaa lapset puhtaiksi ja pestä astiat jossakin, ilman, että tarvitsisimme ison leirintäalueen palveluja. Tähän tarpeeseen on löytynyt vastaamaan matkaparkkina toimiva ja kokoajan laajentuva BestPark, joka tarjoaa valvottuja, turvallisia paikkoja pikkurahalla pysähtymiseen tai yöpymiseen. Kaikkialle ei saa Suomessakaan pysäköidä tai leiriytyä, eikä kaikki puskaparkit aina ole tuntuneet kovin turvallisiltakaan. Myös luonto kiittää, sillä aika usein näkee, että puskiin on jääneet myös matkailijoiden roskat. 

Lempäälän Ideaparkin viereen on tullut upouusi matkaparkki. On aivan ihanaa, etenkin näin alennusmyyntien aikaan, kun on päivän juossut kaupoilla jalat kipeiksi, niin voi mennä suoraan omaan matkakotiin, käydä lämpimässä suihkussa eikä tarvitsee miettiä, mihin suuntaan siitä sitten iltasella lähdettäisiin ajelemaan yöparkkiin. Lempäälän Ideaparkin kylkeen tullut BestPark tarjoaa koko Ideaparkin palvelut lähellä ja kuitenkin iltaisin kauppakeskuksen suljettua alue rauhoittuu hyvin yöpuulle. 

Yllätykseksi itselle matkaparkki tarjoaa myös pieniä mökkimäisiä yöpaikkoja, joissa on hyvä sänky nukkua. Eli ei tarvitse omistaa asuntoautoa tai vaunua, vaan voi myös henkilöauton kanssa pysähtyä hengähtämään ja nukkumaan kunnon yöunet. 

BestPark tarjoaa juuri niitä palveluja, joita tälläinen karavaanari ja sen kaveri tarvitsee: vessan tyhjennystä, jätehuoltoa, sähköä, suihkua ja puhdasta vettä muutenkin. BestParkkeja on useamman tasoisia, perustarpeita tarjoavista, laajennetumpia palveluja tarjoaviin matkaparkkeihin, kuten vaikkapa pyörä- ja sähköpotkulautavuokrausta tai vaikkapa saunan. Sauna on ihan luksusta ja todella edullinen, kun vertaan tilaussaunoihin, joita olen usein katsonut matkoillamme. Viikon reissulla on etenkin näin äidin näkökulmasta ja lapsiperheessä pyykinpesumahdollisuus iso plussa. Ei tarvitse rahdata koko vaatekaappia mukaan, eikä mennä takaisin kotiin suuren pyykkivuoren kanssa. 

BestPark on nopeasti laajentuva konsepti ja pikkuhiljaa saanut yhä suurempaa suosiota, nimenomaan helppouden sekä niiden keskeisten sijaintien vuoksi. Varauksen voi tehdä näppärästi netissä ja ajaa vain merkitylle paikalle ja hinnat alkavat alle 10 eurosta. Mielestäni matkaparkeissa on onnistuttu luomaan järkevää palvelua, järkevään hintaan. 

Matkaparkit sijaitsevat usein keskeisillä paikoilla, jolloin etuna on myös se, että auton voi jättää päiväksi matkaparkkiin turvallisesti valvontakameroiden alle ja kipaista katsomassa nähtävyyksiä tai eksyä luonnon helmaan, jolloin pienten lasten tai vaikkapa vanhempien ihmisten, ei tarvitse ensin kävellä pitkiä matkoja kohteeseen. 

Ja mikä parasta, usein on parkeissa saatu sitä unohtunutta suolaa tai tulitikkuja toisilta matkailijoilta ja samalla tullut kuultua kuulumisia toiselta puolelta kotimaata tai olemme saaneet myös hyviä käyntikohdevinkkejä. 

BestPark on sananmukaisesti paras parkki. 

Ruuhkavuodet toimitus