10 kk ikäinen vauva tilasi 8400e arvoisen päivityksen äitinsä autoon: ostoksella ei palautusoikeutta

10 kk ikäinen vauva tilasi 8400e arvoisen päivityksen äitinsä autoon: ostoksella ei palautusoikeutta
Kuva:Jorgen Hendriksen

Teksti: Anna-leena

Ei ole ensimmäinen kerta, kun pieni lapsi on vahingossa tehnyt ostoksia vanhempansa älylaitteella. 10.000 dollarin (noin 8400e) arvoinen ostos on kuitenkin harvinaisempi ja varsinkin, kun ostokset takana on 10 kk ikäinen vauva.  

Tämä huono-onninen äiti kertoo, että antoi vauvalleen leikkeihin iPadin sillä välin, kun hän itse laittoi ruokaa. Vauva oli vahingossa näppäillyt itsensä sisälle äidin Tesla-merkkiseen autoon liittyvään sovellukseen ja vanhempien järkytykseksi tilannut autoon sovelluksen tarjoaman automaattiohjaus-päivityksen, jolla oli hintaa 10.000 dollaria.  

Vanhemmat huomasivat kohtalokkaan virheen, kun lasku saapui kotiin muutama päivä myöhemmin. Vanhempien järkytykseksi ostosta ei voinut enää peruuttaa, koska ostoksesta oli kulunut yli 48 h. 

Kuva:Jelleke Vanooteghem

Äiti esitteleekin nyt Tiktok-videolla automaattiohjauksella varustettua autoaan. Yli 1.8 miljoonaa katselukertaa kerännyt video on saanut osakseen myös kommenttivyöryn. Jotkut katselijoista syyllistivät äitiä siitä, että hän antoi älylaitteen pienelle vauvalle. Toiset epäilevät tarinan olevan keksitty, koska pankin pitäisi ilmoittaa 10.000 dollarin suuruisesta ostoksesta ennen laskuttamista.

Äiti kuitenkin vannoo tarinan olevan tosi ja selittää seuraajilleen, että auton ostaessaan hän oli antanut luottokorttiyhtiölle luvan yhdistää luottokortin Teslan sovellukseen helpottaakseen tulevia maksuja: asia, jota hän katuu nyt suuresti.

Onko lapsesi tilannut vahingossa jotain älylaitteella?

Lähde: 20minutos.es

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *