Hotelli Vuokatti & Suites- idyllinen hotelli, jossa nauttii niin lapsi kuin aikuinenkin

Hotelli Vuokatti & Suites- idyllinen hotelli, jossa nauttii niin lapsi kuin aikuinenkin

Kaupallinen yhteistyö: Hotelli Vuokatti & Suites

Loma Hotelli Vuokatti & Suitessa  on kuulunut meidän perheemme kesään jo useamman vuoden ajan. Löysimme tämän hotellin sattumalta useampi vuosi sitten, kun olimme palaamassa Lapista kotiin. Ihastuimme paikkaan ikihyväksi ja heti seuraavana kesänä olimmekin koko perheen voimin viettämässä lomaa Hotelli Vuokatissa. Tässä artikkelissa selviää viisi asiaa, mitkä ovat saaneet meidät palaamaan aina uudestaan ja uudestaan tänne.

1. Ilmaista tekemistä koko perheelle

Hotellista löytyy paljon tekemistä kaikenikäisille lapsille sekä vanhemmille. Suomessa meitä ei ole tullut vastaan toista hotellia, joka tarjoaisi asiakkailleen maksuttoman minigolfin ja monitoimikentän. Monitoimikentältä löytyy mahdollisuudet erilaisiin pallopeleihin, kuten tennikseen sekä sähly- ja koripallopeleihin. Varsinkin perheemme pojat olivat tästä innoissaan. Viime vierailumme aikana, hotellissa oli meneillään kokeilu lasten ohjatusta toiminnasta. Kesätyöntekijä leikitti lapsia tunnin ajan tenniskentällä. Aikaiseksi saatiinkin kesätyöntekijän ohjaamana mahtavat sählypelit ja muut leikit. Lasten ohjatut toimintahetket ovatkin oiva tilaisuus vanhempien saada lomaan pieni hengähdystauko. Ja mikä parasta, hotelissa vierailevat lapset tutustuvat toisiinsa ja saavat mahdollisesti lomaseuraa toisistaan.

Hotellin edestä löytyy myös hiekkarantainen uimapaikka, jossa tämän kesän reissulla kävimmekin ahkerasti. Rannalla saa ihanat hiekkaleikit aikaan. Myös pyöriä saa lainattua veloituksetta, jos vaikka haluaa pyörällä lähteä tutustumaan ympäristöön tai käymään kaupoilla.

2. Helppoa lomailua tilavissa ja viihtyisissä huoneistoissa 

Huoneistot ovat loistava vaihtoehto isommalle perheelle. Valittavana on jopa kolmen makuuhuoneen huoneistoja. Kun me matkustamme lasten kanssa, arvostamme tilaa sekä arjen luksusta ja juuri tätä Hotelli Vuokatti & Suites tarjoaa. Arvostamme myös huoneistoissa mahdollisuutta omaan rauhaan. Meille on tärkeää, että jokainen voi halutessaan vetäytyä hetkeksi omiin oloihinsa. Tällä kertaa olimme kahden makuuhuoneen huoneistossa, jossa on myös täysin varusteltu keittiö. Keittiössä on kaikki tarvittavat, joten aina nälkäisille lomalaisille saa näppärästi loihdittua vatsan täytettä. Huoneistoissa on myös pesukone, joten kauheaa määrää vaatteitakaan ei tarvitse mukana kotoa lomalle raahata. Huoneistot mahdollistavat pidemmänkin lomailun.

3. Sauna ja uima-allas

Hotellin pihasta löytyy aivan uskomaton panoramasauna, Honkalinna. Honkalinnan edessä komeilee uima-allas. Myös näiden palveluiden käyttö on veloituksetonta majoittujille. Saunasta avautuu aivan ihanat näkymät Nuasjärvelle. Honkalinnassa saunominen on kokemus jo itsessään.

Kuva: Hotelli Vuokatti & Suites, Instagram

4. Henkilökunta

Hotellissa vallitsee aivan oma tunnelmansa. Hotellin vastaanottotiskin takana häärii useampikin ystävällinen henkilö, joilla on aina aikaa vaihtaa kuulumiset asiakkaiden kanssa. Hotelli on kokenut muutoksia myös omistajapuolella tämän vuoden aikana, kun Kalle Virtanen osti koko hotellin osakkeet itselleen. Tulevaisuudessa näemmekin, kuinka tämä ideanikkari hommaa lähtee kehittämään. Ainakin hotellin verkkosivut ovat kokeneet heti ison muutoksen ja palvelevat asiakkaita entistäkin paremmin tulevaisuudessa. 

5. Luonto

Vuokatin ympäristöstä löytyy aivan varmasti jokaiselle jotakin. Me olemme tykästyneet Vuokatin luontoon ja sen huikeisiin ulkoilumahdollisuuksien. Meidän koko porukan yksi loman kohokohtia on Vuokatinvaaralle kiipeäminen. Tähän “koettelemukseen” osallistuu kaikki, myös perheen pienimmät. Vaaran päältä on aivan huikeat näkymät ympäri Kainuuta. Niille, jotka eivät ole kiinnostuneita kiipeämään ylös jyrkkää laskettelurinnettä tiedoksi, että huipulle pääsee myös autolla. 

Hotelli Vuokatti & Suiteen kannattaa siis matkustaa pidemmänkin matkan päästä ja viettää vaikkapa useampikin päivä. Uskomme, että saatte unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä eikä tekeminen heti lopu!

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.